Spread the love

Sistem Audio Bluetooth 3.0 Akai, 2 x 20 W, 40 Canale, Tuner FM, 1 x RCA, 1 x Aux, Telecomanda – Pret 404.00 Lei

Descriere

De mai bine de opt decenii, Akai s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante surse de viziune si inovare pentru electronice de larg consum. Fondata in 1929, Tokyo, Japonia, Akai s-a angajat sa ofere produse de calitate pentru divertisment la domiciliu, specializata in arena audio si video. 
Ca o misiune de a ne imbogati viata de zi cu zi, Akai combina tehnologia avansata cu expertiza unica in domeniul electronicii de larg consum pentru a crea solutii cu valoare adaugata pe piata. Dedicata integrarii sunetului si imaginii in mediul de acasa, portofoliul Akai include LCD-uri de inalta definitie, sisteme home theatre si solutii audio.
Caracteristici generale:
Tuner digital FM cu 40 de canale presetatePlayer compatibil cu CD-R-RW / MP3Functii: piese programabile 10 (CD) / 10 (MP3) / moduri de repetare (1 / toate / album MP3 / AB) si redare aleatorie3.0 compatibil Bluetooth, streaming si EDR de pana la 10 mCompatibil cu telefoanele iPhone Touch, iPad, AndroidPort USB 2.0 compatibil (redare MP3)Iesire: audio RCAIntrare: AUX 3,5 mm pentru orice dispozitiv digital portabilPutere totala: 40W (2 x 20W)Alimentare: AC 100-240V – 50/60 HzConsum de energie: de lucru – 20 WStandby – <0,5W
Accesorii: telecomanda si cablu audio.

Specificatii

AcumulatorNu
ConectivitateBluetooth
MicrofonNu
Putere RMS (W)40
TipSistem audio

By Akan