Spread the love

Setul Rovus 360 Include – Compresor de Aer 360, Aparat de Spălat cu Presiune 360, Set Acumulatori, Aspirator de Mână 360 – Pret 1.074.00 LEI

Setul Rovus 360 include: Compresor de Aer 360, Aparat de spălat cu presiune 360, Set Acumulatori, Aspirator de Mână 360, Filtre de schimb pentru aspirator, Husă de transport 360. Împreună oferă o serie de instrumente fără fir, care te vor ajuta să păstrezi fără pată orice colțișor al casei, cortul sau rulota.

Experimentează eficiența cu o gamă completă

Rovus 360 reprezintă o gamă inteligentă de sisteme și instrumente de curățenie, cu aceeași baterie sau unitate de bază și cu o putere mare, pentru cele mai bune rezultate! 

Setul include:

  • Compresor de aer 360 – funcționează cu unitatea principală a Dispozitivului de spălat cu presiune, fără fir Rovus 360 și poate fi utilizat de nenumărate ori, în orice loc în care ai nevoie să umfli sau să dezumfli în siguranță ceva sau în momentul în care dorești să efectuezi o citire precisă a presiunii, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare de la rețea.
  • Aparat de spălat cu presiune 360, fără fir – dispune de un furtun cu o dimensiune de 6 m și poate extrage apa dintr-o sticlă, din găleată, din râu sau din orice altă sursă din interior sau din exterior. Motorul puternic oferă o presiune a apei de 22 bar., pe care să o folosești pentru a îndepărta murdăria. Totodată, setul include și un rezervor pentru săpun, special conceput pentru lucrări mai dure, care necesită o curățare mai temeinică.
  • Aspirator de mână 360, fără fir – este compact, dar puternic și oferă până la 30 de minute de utilizare cu o singură încărcare cu 5kPa de putere – suficient pentru a face față curățeniei zilnice din interiorul casei. Designul fără fir face ca dispozitivul să poată fi folosit oriunde ai nevoie – acasă, în mașină, în garaj, la birou sau chiar și în camping.
  • Acumulator 360 – acest acumulator de înlocuire de 18V 2000 mAh este ușor de instalat și are un timp de reîncărcare rapidă de până la 90 de minute. Adaugă unul la colecția ta Rovus 360 și asigură-te că ai întotdeauna suficientă putere pentru a termina lucrarea, chiar și atunci când ai acces limitat la o priză electrică.
  • Husă de transport 360 – este special concepută pentru a păstra și depozita în siguranță Dispozitivul de spălat cu presiune și toate componentele sale. Este durabilă și dispune de 2 mânere și o curea de umăr, astfel ca tu să o transporți cu ușurință. Totodată, permite depozitarea acasă sau în mașina a dispozitivului, fără să te îngrijorezi că o să pierzi piesele.
  • Filtre de shimb pentru aspiratorul de mână – cu acest set format din 2 filtre, acum poți schimba rapid și ușor filtrul Aspiratorului portabil. Filtrul prinde particulele din aer și asigură un mediu mai curat și mai sănătos. Filtrele sunt ușor de instalat și de îndepărtat și pot fi spălate și refolosite pentru a spori puterea aspiratorului de mână. Setul include 2 filtre.

By Akan