Set Mobilier Gradina Coltar si Masuta

Spread the love

Set Mobilier Gradina Coltar si Masuta

Set mobilier gradina coltar cu masuta incorporata Hawaii


Dimensiuni coltar: 282x309x61 cm
Dimensiuni masa: 130×70×36 cm
Masa are blat din sticla securizata de 8 mm.
Pernele sunt incluse in pret.

Garantie 3 ani.
Transport gratuit oriunde in Romania.

CADRE
Cadrele sunt inoxidabile, usoare, realizate din aluminiu 100% acoperite in camp electrostatic cu vopsea Akso Nobel, brand Olanda, rezistenta pana la 200 *C, rezistenta la UV si la zgarieturi.
Structurile sunt solide si foarte bine ranforsate.
Culorile cadrelor pot fi: alb, rosu, antracit, gri si maro.

MATERIALE HUSE
Husele pernelor si saltelelor sunt detasabile, usor lavabile, realizate din materiale speciale, rezistente la umiditate si UV.
Materialele rezistente la UV au trecut de teste si evaluari de calitate de Institutul de cercetare Hohenstein din Germania.
Calitate dovedita. a obținut certificat de protecție UV 801 pentru rezistenta la razele soarelui , este capabil să blocheze mai mult de 97% din raze UV.
Rezistenta culorilor materialelor a fost testata de Institutul de Standarde Britanic (BSI) –BS EN ISO 105-B04
Materialele sunt certificate clasa 1 de Oeko-Tex, lider in etichete ecologice pentru textile. Asta inseamna ca sunt lipsite de substante ce pot dauna sanatatii. Sunt sigure pentru copii.
Sigure pentru sanatate. Materialele sunt special tratate cu produse pentru protectia igienei. Acest produs inhibă dezvoltarea microbiană, pete de mucegai și infestare cu alge.
Senzatie placuta in contact cu pielea, fara sa se lipeasca.
Materialele sunt rezistente la deteriorare și decolorare, rezistente la expunere prelungita la soare, ploaie, vant, umiditate.
Materialele din tesatura sunt 100% reciclabile.

BURETE
Buretele este conceput si testat pentru exterior, avand structura moleculara eficienta, nu retine apa, se usuca rapid si permite recircularea aerului.

BLATURI MESE:
Blaturi din lemn de tec
Tecul este un lemn dens și tare, foarte rezistent la impact si zgarieturi, rezistă la apă motiv pentru care este folosit si la construcția ambarcatiunilor.
Blaturi din sticla securizata
Mesele pot fi echipate cu blaturi din sticla securizata de 8 mm, usor de intretinut, rezistente la impact si zgarieturi. Aceste blaturi nu pot fi sparte in conditii normale de folosinta, ele fiind testate cu greutate de ½ kg lasata sa cada de la 2 m inaltime.
Blaturi din compozit
Produs sintetic ce are in componenta elemente care produc o structura robusta si foarte rezistenta.

IMPLETITURI
Impletitura din care este confectionat mobilierul este realizata din materiale speciale,sintetice, testate si rezistente pentru exterior. Impletiturile sunt bine intinse pe cadre, fara sa poata fi deformate sau modelate in conditii normale de folosinta.
Ratanul sintetic si materialul textil pot avea mai multe variatii de colorit in functie de colectie.
La anumite colectii, cadrele sunt acoperite cu materiale import SUA, marca Phifertex, furnizor de brand Statele Unite ale Americii.