Spread the love

Set Mobilier de Grădină cu Perne Crem 5 Piese Lemn Masiv de Tec – Pret 5.958.00 Lei

Descriere
Acest set de mobilier de grădină din lemn, compact și confortabil, va fi cu siguranță punctul de atracție al terasei, grădinii sau al curții dvs.

Construită din lemn dur de tec extrem de durabil, această piesă de mobilier a fost uscată în cuptor și apoi șlefuită fin pentru a-i da un aspect foarte neted. Lemnul de tec este cunoscut pentru durabilitatea excepțională și rezistența la intemperii, ceea ce îl face mult mai potrivit pentru mobilier de grădină decât orice alt tip de lemn. Lemnul de tec este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați o piesă de mobilier de grădină de lungă durată. Pernele de șezut și de spate gros căptușite adaugă un confort maxim. Combinat cu alte scaune, oferă configurații nesfârșite, pentru a se potrivi nevoilor și spațiului dvs.

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu este folosit.

Pentru curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, se recomandă să îl protejați cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

Culoare pernă: Crem
Material: Lemn de tec de esență tare, șlefuit fin, cu finisaj pe bază de apă, material textil (poliester 100%)
Dimensiuni masă/taburet: 70 x 70 x 31 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni canapea de colț: 70 x 70 x 60 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni canapea de mijloc: 70 x 70 x 60 cm (l x ad. x î)
Grosime pernă de șezut: 5 cm
Grosime pernă de spătar: 15 cm
Cu design lamelar
Asamblare necesară: Da
Pachetul de livrare conține:
2 x Masă/taburet
2 x Canapea de colț
1 x Canapea de mijloc
4 x Pernă de șezut
5 x Pernă de spătar

By Akan