Spread the love

Set Mobilier de Grădină cu Perne, 7 Piese, Lemn Masiv de Acacia – Pret 4.375.00 Lei

Set Mobilier de Grădină cu Perne, 7 Piese, Lemn Masiv de Acacia – Descriere
Acest set de mobilier pentru grădină combină stilul și funcționalitatea și este o alegere ideală pentru a vă relaxa și a vă bucura de vreme, pentru a trage un pui de somn sau pentru a discuta cu familia sau prietenii.

Fabricat din lemn masiv de acacia, acest set de mobilier de exterior este ușor de curățat, rezistent la uzură și potrivit pentru utilizarea zilnică. Setul are o construcție solidă și necesită o întreținere redusă. Masa este ideală pentru a păstra mâncarea și băuturile la îndemână. Datorită tapițeriei din poliester 100% și a căptușelii groase, pernele incluse sunt moi și oferă un confort maxim. Acest set este, de asemenea, ușor și modular, ceea ce îl face complet flexibil și simplu de mutat pentru a se potrivi oricărei setări. Puteți să-l combinați cu alte segmente modulare pentru a vă crea propriile configurații de seturi pentru grădină!

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.

Curățare: Folosiți o soluție de săpun delicată.

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

Culoare pernă: Alb crem
Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj de ulei, material textil (poliester 100%)
Dimensiuni canapea de colț: 68,5 x 68,5 x 62 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni canapea de mijloc: 66 x 68,5 x 62 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni suport de picioare: 66 x 66 x 20 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni masă: 68,5 x 68,5 x 24 cm (l x ad. x î)
Grosime pernă: 10 cm
Asamblare necesară: Da
Pachetul de livrare conține:
2 x Canapea de colț
2 x Canapea de mijloc
2 x Taburet
1 x Masă
6 x Pernă de șezut
6 x Pernă de spătar

By Akan