Spread the love

Set Mobilier de Exterior cu Perne, 9 Piese, Bej, Poliratan – Pret 6.496.00 Lei

Descriere
Acest set de mobilier de grădină elegant din poliratan va deveni punctul central al grădinii sau al terasei dvs.! Setul din poliratan are un design elegant, contemporan, și va fi o alegere excelentă pentru toate mesele luate în aer liber sau pentru relaxare în grădină.

Fabricat din ratan PE rezistent la apă și intemperii, setul de mobilier este ușor de curățat, durabil și potrivit pentru utilizarea zilnică. Cadrele din oțel vopsit electrostatic asigură robustețe și rezistență mesei și scaunelor. Blatul mesei este realizat din sticlă, fiind ușor de curățat. Cele 8 scaune sunt rabatabile datorită spătarului și suportului pentru picioare reglabile. Atingând butonul din lateral, spătarul scaunelor se va înclina. Datorită structurii ușoare, toate piesele sunt simplu de mutat.

Pernele de șezut groase, moi și umplute cu spumă sunt foarte confortabile, fiind fabricate din poliester rezistent la apă. Husele de pernă cu fermoar pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință.

Acest set de mobilier de grădină include 1 masă, 8 scaune cu mecanism cu piston pe gaz și 8 perne. Notă: Vă recomandăm să acoperiți setul în condiții de ploaie, zăpadă și îngheț.

Culoare ratan: Bej
Culoare pernă: Alb crem
Material: Ratan PE + blat de masă din sticlă + cadru din oțel vopsit electrostatic
Material pernă: Husă de poliester 100% cu umplutură din spumă
Dimensiuni masă: 240 x 90 x 75 cm (L x l x î)
Dimensiuni scaun (fără rabatare): 58 x 62 x 108 cm (l x ad. x î)
Dimensiuni scaun (rabatat): 58 x 90 x 91 cm (l x ad. x î)
Lățime șezut: 42-47 cm
Adâncime șezut: 47 cm
Înălțime șezut față de sol: 43 cm
Înălțime cotieră față de sol: 67 cm
Grosime pernă: 4 cm
Husa de pernă este detașabilă
Scaunele sunt rabatabile datorită spătarului reglabil
Pachetul de livrare include:
1 x Masă
8 x Scaun
8 x Pernă de șezut

By Akan