Spread the love

Set Mese si Scaune cu un Aspect Deosebit Care te Ajută să Amenajezi Zona de Dining într-un Mod Deosebit – Pret – 2.750.00 Lei – Pret – 3.936.00 Lei

Descriere

Masa Europa este deosebit de solida fiind destinata ca mobilier pentru sufragerie sau protocol avand doua extensii. Scaunulele Europa fac parte din vechea garda si aduc in casele dumneavoastră stilul lor clasic. Masa este executata din lemn masiv de fag cu blat din MDF furniruit. Acest model de scaun are spatarul curbat, iar liniile sale fine iti ofera eleganta si rafinamentul unui mobilier de lux. Acest model de scaun este foarte rezistent la trafic intens. Confectionat integral din lemn masiv de fag acest scaun ofera relaxarea si confortul suprem. Acest model de scaun este foarte rezistent la trafic intens.

Materialele de calitate superioara folosite pentru realizarea acestei piese de mobilier in stil clasic vor aduce acel rafinament atemporal spatiului de dining.
Fiind o masa extensibila, are capacitatea de la 6 la 12 persoane.
Materiale: lemn de fag

Eleganta sa simpla va adauga o nota eleganta meselor dvs. Datorita picioarelor strunjite din lemn masiv de fag, aceasta masa este foarte stabila si durabila.

Aceasta masa de inalta calitate, cu un design specific si elegant, va fi o alegere excelenta pentru camera dvs. de zi sau bucatarie.
Eleganta sa simpla va adauga o nota eleganta meselor dvs. Datorita picioarelor strunjite din lemn masiv de fag, aceasta masa este foarte stabila si durabila datorita blatului din MDF-furniruit de 22mm.
Este, de asemenea, foarte usor de curatat doar cu o carpa umeda. Masa este Extensibila cu 2 extensii.

By Akan