Spread the love

Set Masa Venetia Extensibila + 6 Scaune Venetia Crem – Pret 1.953.60 Lei

Masă extensibilă

Dimensiune :

  • Lungime standard: 1380 mm
  • Lungime extinsă: 1772 mm
  • Lățime: 820 mm
  • Înălțime: 753 mm

Scaun Venetia Crem x 6 bucati

Sufrageria ta nu va fi completă fără aceste accente de stil venețian. Spătarul confortabil se continuă cu un șezut moale și comod, oferind împreună suportul de care oricine are nevoie.

Culoarea chiar face diferența atunci când îți amenajezi casa. Scaunul Veneția este disponibil în 4 nuanțe diferite astfel ca tu să o poți alege pe cea potrivită fie bucătăriei, fie sufrageriei tale.

Dimensiune :

  • Lungime: 530 mm
  • Lățime: 420 mm
  • Înălțime: 1020 mm

Set masa venetia extensibila + 6 Scaune Venetia Crem

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Set masa venetia extensibila + 6 Scaune Venetia Crem spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Set masa venetia extensibila + 6 Scaune Venetia Crem este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Set masa venetia extensibila + 6 Scaune Venetia Crem la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

Nu te-ai convins inca? Viziteaza una din locatiile Mobila Laguna din Romania pentru a vedea produsele noastre.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Set masa venetia extensibila + 6 Scaune Venetia Crem puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online – mergi la pagina de contact

By Akan