Spread the love

Set Masa Smart Sonoma+4 Scaune Wog Rosu – Pret 1.169.16 Lei

✅ Calitatea materialelor
✅ Spatiu pentru 4 persoane
✅ Design modern
✅ Piele ecologica si lemn de fag uscat la scaune

Oferta Masa si 4 Scaune

⭐️ Poze reale pentru produse
⭐️ Fara surprize la livrare
⭐️ Livrare rapida si gratuita, 5-10 zile prin curier
⭐️ Suntem producatori de mobilier, fara intermediari
⭐️ Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni
⭐️ Garantie de transport inclusa – In cazul pieselor cu zgarieturi sau defecte datorate transportului oferim gratuit piese de schimb in cel mai scurt timp

Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu

Masa culoare: sonoma. Material: pal 16mm

Dimensiuni masă:

  • Blat – 922×678
  • Talpa – 551×406
  • Picior Latura Mare – 690×406
  • Picior Latura Mica – 690×223

Scaun Wog Rosu – Adaugă o notă romantică meselor savurate alături de cei dragi. Chiar dacă ea provine din designul elegant al scaunului Wog. Disponibil în patru variante cromatice, scaunul Wog se va potrivi de minune sufrageriei tale, indiferent de culoarea aleasă.

Materialele folosite: Moric 2, Moric 4, Angel, Pireus.

Dimensiuni Scaun Wog:

H total: 1060
L total: 450
Dimensiuni șezut: 450 x 510

Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

Nu te-ai convins inca? Viziteaza una din locatiile Mobila Laguna din Romania pentru a vedea produsele noastre.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Set masa Smart Sonoma+4 scaune Wog Rosu puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.

ATENTIE: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, in functie de modul in care au fost pozate sau proiectate 3D si de tipul ecranului dumeavoastra, pot diferi culorile / nuantele sau anumite detalii.

By Akan