Spread the love

Set Cratite Noble Zokura, 16/24/28 cm, 1.1-6.3 l, Aluminiu, 8 Piese, Capace Sticla, Negru – Pret 1.031.00 Lei

Descriere

Vasele din gama Noble au baza special conceputa pentru inductie cu mici perforatii si corp din aluminiu turnat ce se incalzeste rapid si distribuie uniform caldura. Acoperirea antiaderenta ILAG cu trei straturi de inalta performanta, intarita cu ceramica pentru o durabilitate remarcabila si rezistenta la abraziune, nu permite lipirea alimentelor. De asemenea, ajuta la o curatare usoara a vaselor dupa utilizare.

Manerele laterale de inalta calitate din aluminiu turnat au maner moale cu insertii din silicon sau protectii detasabile din silicon ce ofera usurinta si siguranta la manipulare.
Capacele din sticla temperata prezinta un orificiu de evacuare a aburului, margine din silicon si maner moale. Vasele pot fi utilizate pe plitele cu gaz, electrice, ceramice si cele cu inductie.
Specificatii tehnice:
Material: aluminiuMaterial capac: sticlaOala cu capac: diametru 24 x h 17,5 cm, capacitate 6,3 lCratita cu capac: diametru 28 x h 12,5 cm, capacitate 6 lCratita cu capac: diametru 24 x 10,5 cm, capacitate 3,6 lCratita pentru sos cu capac: diametru 16 x h 7,7 cm, capacitate 1,1 lSe pot curata in masina de spalat vaseCuloare: Negru.

Specificatii

Capacitate3.6 l
6.3 l
6 l
1.1 l
CuloareNegru
Diametru16 cm
24 cm
28 cm
MaterialAluminiu
Material interiorAluminiu
Sursa de calduraGaz
Electric
Inductie
TipCu capac
Tip produsSet

By Akan