Spread the love

Set Camere Video Canon XF605 + Switcher Sony MCX-500 – Kit Multicam 2x Canon XF605 + Switcher Sony MCX-500 – Kit Multicam 2x Canon XF605 + Switcher Sony MCX-500 – Pret 56.999.00 Lei

Descriere

Kit Multicam 2x Canon XF605 + Switcher Sony MCX-500

Canon XF605 Camcorder Profesional 4K
Obtineti putere si flexibilitate

Canon XF605

Prima camera din seria XF care combina un senzor CMOS 4K de 1 inch cu procesorul de imagine DIGIC DV7, XF605 stabileste un nou etalon pentru calitatea profesionala a imaginii la nivel de transmisie.

Excelenta optica

Canon XF605

Cu un design optic care include doua elemente de lentile asferice si un element de lentile Super UD, obiectivul 4K de inalta performanta din seria L de pe XF605 este capabil sa produca o calitate impresionanta a imaginii in toate partile ecranului. Zoomul optic 15x versatil ofera o distanta focala echivalenta cu 35 mm de 25,5 mm – 382,5 mm si flexibilitate suplimentara prin zoomul avansat 30x pentru imagini Full HD de inalta calitate.

Stabilizare puternica a imaginii

Canon XF605

Stabilizarea imaginii pe 5 axe de la Canon asigura rezultate de o claritate exceptionala, indiferent daca filmati cu camera in mana sau in miscare. Utilizand o combinatie intre IS standard, IS dinamic si IS motorizat, XF605 ofera un control extrem de eficient al stabilizarii imaginii, asigurand rezultate bune pentru o serie de subiecte si situatii de filmare.

Formate de inregistrare potrivite pentru transmisii

Canon XF605

XF605 accepta inregistrarea 4K UHD la 59,94p/50,00p 4:2:2 pe 10 biti utilizand formatul Canon XF-AVC de incredere bazat pe MXF, precum si formatele MP4 versatile.

Moduri de inregistrare imbunatatite

Canon XF605

Profitati de intregul potential creativ al camerei XF605 printr-o gama larga de moduri de inregistrare. Modul de inregistrare rapida si cu incetinitorul permite inregistrarea clipurilor la rate de cadre de pana la 120P in FHD, pentru secvente de actiune si miscare lenta uimitoare. Nu pierdeti niciun moment cu modul de pre-inregistrare, explorati animatia stop-motion cu inregistrarea de cadre si creati cu usurinta filme cu redare accelerata pe camera utilizand inregistrarea la anumite intervale.

XF605 este dotata cu optiuni extinse de fisiere de imagine personalizate, cu trei variatii BT.709 (Normal, Wide, Standard), precum si cu EOS standard si EOS neutru pentru o mai mare flexibilitate a productiilor.

Utilizatorii isi pot incarca si propriile LUT-uri 3D in camera prin crearea de tabele de cautare pentru inregistrarea interna, functionand alaturi de setarile personalizate de imagine existente.

Versatilitatea inregistrarii pe doua carduri SD

Canon XF605

Cele doua sloturi pentru carduri SD UHS-II ofera o gama flexibila de optiuni de inregistrare, inclusiv inregistrarea simultana in diverse formate de fisiere si la diferite rezolutii si esantionarea culorilor. XF605 introduce totodata o optiune noua de inregistrare audio simultana, permitand salvarea fisierelor audio pentru transcriere pe un card, in timp ce filmul principal este inregistrat pe un altul.

Focalizare automata cu detectarea ochilor

Canon XF605

XF605 beneficiaza de cele mai recente progrese in renumita tehnologie Canon Dual Pixel CMOS AF. Este prima camera video din seria XF care dispune de focalizare automata cu detectarea ochilor, permitand XF605 sa detecteze si sa urmareasca cu precizie oamenii, chiar si atunci cand un alt subiect apare in prim-plan.

Tehnologie avansata EOS iTR AF X

Canon XF605

XF605 este prima camera video profesionala care utilizeaza tehnologia de focalizare automata cu ,,deep learning” EOS iTR AF X, care poate ramane fixata pe capul subiectului chiar si atunci cand acesta isi intoarce privirea de la camera.

Ghid pentru focalizarea Dual Pixel

Canon XF605

Cand focalizeaza manual cu XF605, utilizatorii pot beneficia de un ghid de focalizare pe ecran ce utilizeaza informatiile de la sistemul Dual Pixel CMOS AF pentru a indica daca focalizarea este pe zona din fata subiectului sau pe cea din spatele lui. Cand ghidul de pe ecran devine verde, operatorii pot fi siguri ca au obtinut o focalizare precisa.

Focalizare automata cu prioritate pentru fete

Canon XF605

Focalizarea automata cu prioritate pentru fete regleaza automat focalizarea pentru a detecta fata unei persoane din cadru, in timp ce focalizarea automata doar pentru fete va raspunde doar cand o fata este detectata in cadru.

Focalizare automata cu urmarire

Canon XF605

Selectati un subiect de pe ecranul tactil sau cu joystickul, iar XF605 va mentine subiectul focalizat in timp ce acesta ce se deplaseaza in cadru.

Sony MCX-500 Switcher Multi-camera Productii Live

MCX-500 este o consola pentru productii flexibil si deosebit de usor de folosit, la un excelent raport calitate/ pret. Acesta face astfel incat un singur operator sau o echipa restransa sa produca un eveniment live la calitate de broadcast. Are multiple intrari video, care includ 3G-SDI, HDMI, video composite plus DSK dedicat, ceea ce inseamna ca se pot combina si personaliza pentru fiecare productie in parte, in functie de nevoi.Evenimentele live se bazeaza din ce in ce mai mult pe proiectii video pentru a atrage clienti. Sony MCX-500 este ideal pentru o gama larga de aplicatii live si inregistrate, de la concerte la seminarii educationale, prezentari corporatiste, evenimente private etc.MCX-500 acopera evenimente la care este nevoie de o simpla mixare a multiple intrari video, programe pentru distribuire pe mai multe ecrane, precum si tot ceea ce necesita streaming live, fie prin intermediul unui PC/ Mac sau direct de pe MCX-500 folosind Ustream cu un router. Indiferent de natura evenimentului, este simplu sa ii oferi imediat clientului o inregistrare datorita unui slot incorporat pentru carduri SD. Nu este necesar un recorder extern si nici nu se pierde timp cu editarea unui colaj post-eveniment.Mai exact, printre altele, MCX-500 face comutarea intre mai multe camere cu o gama larga de tranzitii la calitate de broadcast, permite introducerea unui al doilea feed cu picture-in-picture, poate pune un prezentator in fata unei imagini live sau inregistrate folosind tehnologia standard chroma key. Cu 8 intrari video, plus un canal dedicat DSK (rezultand un total de 9 canale) pentru grafica on-screen si un mixer audio cu 5 canale, MCX-500 ofera tot ceea ce este necesar pentru un rezultat impecabil.Pentru a minimiza nivelul de munca, dispozitivul ofera integrare fara probleme cu o serie de camere video profesionale, precum HXR-NX5R. Telecomanda RM-30BP permite controlul tuturor trasaturilor cheie ale camerelor video compatibile. In plus, permite trimiterea de semnale tally catre camerele conectate, astfel incat operatorii sa stie cand este in direct fiecare camera.Sony MCX-500 permite ca un singur cameraman sa se ocupe de un eveniment profesional live, monitorizarea multi-view punand toate sursele pe un singur ecran. In acelasi timp, ii permite operatorului sa isi pastreze privirea la actiune, toate functiile principale fiind accesibile prin butoane fizice.Functii mai avansate pot fi setate exact pe specificatiile fluxului de lucru si pot fi afisate pe un control cu LCD touch-screen cu butoane ICON personalizabile.

Functii Smart si LCD tactil configurabil
Daca sunteti pe cont propriu, aveti nevoie de o interfata intuitiva si functii complete. MCX-500 dispune de toate acestea – consola va permite sa lucrati fara sa va luati privirea de la actiune.
Functiile avansate pot fi personalizate astfel incat sa se potriveasca perfect stilului dvs. de lucru. Pot fi asignate butoanelor ICON de pe ecranul tactil LCD, astfel incat sa fie declansate printr-o singura atignere.

Mixati din 8 surse video + 1 Title input (9 intrari)
Cu aceasta consola puteti avea control complet asupra procesului in timpul unei sesiune video cu mai multe camere video. Nu este nevoie sa schimbati intrarile – MCX-500 dispune de 8 intrari video (plus Title input). Mai mult, aveti la dispozitie 4 intrari 3G-SDI, 2 intrari HDMI standard si o intrare video composite, astfel ca puteti conecta o gama larga de camere si alte echipamente video. Puteti de asemenea conecta la PC sau Mac.

Monitorizare multi-view
Aveti acces la toate sursele, simultan, pe acelasi ecran. Puteti vizualiza
toate sursele si iesirile pe un singur ecran, astfel incat sa aveti mai
mult control. Puteti monitoriza 4 intrari.

Efecte avansate
Tehnologia chroma key va permte sa adaugati un subiect (de exemplu un prezentator) peste un alt clip video sau o imagine. Rezultatul este extrem de precis.
Puteti adauga o alta imagine in cadru („picture-in-picture”), sa adaugati titluri sau logo-uri.
Puteti de asemenea sa realizati tranzitii video si astfel sa „imbinati” 2 clipuri video.

Specificatii tehnice

General
Putere necesara: DC 12V, aprox. 2.2A
Dimensiuni: aprox. 362 x 43.5 x 206 mm
Greutate: aprox. 2.05 kg
Sistem

Format video: 1080/59.94i Hz (60i); 1080/50i Hz (50i)
Streaming

Protocol:
Mpeg-2 TS/RTMP
Inregistrare

Format: AVCHD
Stocare: Memory Stick ProDuo™, SDHC
Switcher Video

Key: Luminance Key/ Chroma key
Input: 8 x Video + Title, 4 Canale; 1 M/E + 2 Keyer (1 x PinP, 1 x Title)
Output: PGM Output, Multi View Output
Intrari video

SDI: BNC (x4), 75 O, 3G SDI/HD/SD; SMPTE 292M/259M/424M/425M
HDMI: Type A (x2); (720×480/576, 1280×720, 1920×1080)
Video: BNC (x2), NTSC/PAL; VIDEO: 1.0 Vp-p 75 O, negative sync
Title: D-Sub Shrink 15-pin (x1) (Female); RGB (1600×1200)
Iesiri video

HD SDI: BNC (x1, PGM) 75 O, 1.5 Gbps, 270 Mbps; SMPTE 292M
HDMI: HDMI (Type A) (x1, PGM) (720×480/576, 1280×720, 1920×1080); HDMI (Type A) (x1, Multi View) (720×480/576, 1280×720, 1920×1080)
Video: BNC (x1); VIDEO: 1.0 Vp-p 75 O, negative sync
Intrari audio

Incorporat:
SDI/HDMI 16bit, Sampling; 48HKHz
Analog: XLR/TRS Combo Type ( (CH-1, CH-2) )
Iesiri audio

Incorporat:
SDI/HDMI 16bit, Sampling; 48HKHz
Analog: Phono jack (CH-1, CH-2)
Casti: Stereo mini jack (x1)
Interfata

LAN:
RJ-45 (x2, PC UI Streaming), 100BASE-TX, 1000BASE-T
USB 2.0: USB Type-miniB (x1)
TALLY: D-Sub 9-pin (x1) (male)

Specificatii
Kit Multicam 2x Canon XF605 + Switcher Sony MCX-500
CAMERE VIDEO PROFESIONALE
Conectori intrare
2 x 3-Pin XLR, 1 x 1/8″ / 3.5 mm Stereo, 1 x BNC Genlock, 1 x BNC Timecode, 1 x RJ45 LAN
Diagonala Display
3.45″
Alimentare
Acumulator Canon BP-A series sau de la priza
Conectori iesire
1 x HDMI (HDMI 2.0), 1 x BNC (12G-SDI), 1 x 1/8″ / 3.5 mm Stereo, 1 x USB Type-A, 1 x BNC Genlock, Sync, 1 x BNC Timecode, 1 x RJ45 LAN
Rezolutie Video
4K
Tip display
LCD tactil
Format-inregistrare
H.265/H.264 MP4
Microfon incorporat
Da, Stereo
Dimensiune Senzor
1″
Vizor
EVF, OLED, 0.36″, 1,770,000 puncte
Audio
2-Channel 16-Bit 48 kHz AAC, 4-Channel 24-Bit 48 kHz LPCM
Patina accesorii
1 x Cold Shoe, 1 x Multi-Interface Shoe
Obiectiv
8.3 – 124.5mm (echiv. 35mm: 25.5 – 382.5mm), f/2.8- f/4.5
Stabilizare imagine
Digitala si Optica
Lux
1.5 lucsi (minim) @ 1/30s
Dimensiuni
385 x 219 x 210 mm
Greutate
2 kg
Rezolutie
Actual: 13.4 Megapixel (4268 x 3148), Effective: 8.29 Megapixel (3840 x 2160)
Zoom optic (X)
15
Filet filtru
58 mm
Bitrate maxim (Mbps)
410
Intrare Audio
XLR
Interfata Iesire
SDI, HDMI
Suport Memorie
SD
Numar maxim cadre (fps)
120
INFORMATII PRODUCATOR
Cod producator
5076C006AA

By Akan