Set 3 Cratite, Style HA, Non-Stick, cu Capac Circulon – Pret 1.079.99 Lei

Spread the love

Set 3 Cratite, Style HA, Non-Stick, cu Capac Circulon – Pret 1.079.99 Lei

SPECIFICAȚII TEHNICE COMPLETE

Tip produsSet cratite
FunctiiNon-Stick
Continut pachet3 cratite cu capac, 16, 18, 20cm
Capacda
Dimensiune16cm, 18cm, 20cm
Sursa de calduraGaz, Electric, Halogen, Inductie, Vitroceramic,Inductie
Compatibil cuptorPana la 260°C
Compatibil masina de spalat vaseda
MaterialAluminiu anodizat
CuloareNegru
Cod produs88008
Garantie120 luni

ASPECT GENERAL

Cauți un set de cratițe non stick? Setul nostru Circulon Style HA conține 3 oale de gătit extrem de versatile și elegante, care vor întregi cu siguranță colecția din bucătăria ta, ajutându-te să pregătești zi de zi preparate cu gust excelent și aspect fantastic. 

Colecția Circulon Style

Vasele de gătit de calitate – fie ele cratițe sau tigăi sunt esențiale în orice bucătărie, indiferent dacă dorești să prepari rețete simple și rapide sau rețete mai complicate. 

Colecția Circulon Style îți aduce chiar în confortul casei tale o generație de vase de gătit next level, cu triplu strat antiaderent! Circulon Style este o gamă de vase de gătit care te va impresiona prin îmbinarea perfectă a versatilității și a designului elegant, cu mânere unice. 

Du pasiunea de gătit la urmatorul nivel cu setul de vase de gătit prevăzute cu înveliș antiaderent în triplu strat, Circulon Style, ce conține:

1. Cratiță cu capac Circulon Style HA cu diametru de 16cm
2. Cratiță cu capac Circulon Style HA cu diametru de 18cm
3. Cratiță cu capac Circulon Style HA cu diametru de 20cm

Fabricate din aluminiu anodizat, de două ori mai dur decât oțelul inoxidabil, distribuie căldura rapid și uniform. În plus, sistemul antiaderent cu cercuri concentrice crește durabilitatea și asigură performanța de lungă durată. Aceste cratițe au o acoperire specială antiaderentă, cu trei straturi, ceea ce înseamnă că vei putea găti cu puțin ulei sau deloc pentru mese mai sănătoase.

Mânerele rămân reci în timp ce gătești și sunt foarte elegante, fiind excelente pentru gătit, dar și servit. Așadar, vei putea găti ceva special în aceste vase avansate din punct de vedere tehnologic, dar și elegante.