Spread the love

Sere Agricole Spațioase Pentru Gradina ta la Cel Mai Bun Pret Comanda Acuma

Te Pregătești să Incepi o Afacere cu Sere sau Solarii? Producția de Fructe și Legume în sere și solarii are multe avantaje, de la rapiditatea cu care se maturizează plantele, până la volumul producției pe suprafețe mici. Pentru a evita orice fel de risc, este foarte important modul în care alegi folia pentru acoperirea solariilor și structura de prindere. Echipa noastra ți-a pregătit o gamă variată de folii pentru solarii și sisteme de prindere, care să respecte cele mai înalte standarde de calitate. Comandă Acuma Sere sau Solarii – Pret Avantajos

Dacă ai norocul să locuiești la curte și dispui de o grădină ce îți permite să plantezi diferite plante, o seră sau un solar vor fi perfecte pentru tine. Acestea te vor ajuta să obții o producție proprie de fructe și legume și îți vor oferi posibilitatea de a te bucura de legumele preferate în extra sezon, când abia apar pe piață.

Care este diferența dintre o seră și un solar?
Dacă nu ești sigur care va fi produsul potrivit pentru tine, o seră sau un solar, stai fără grijă. Îți vom prezenta principalele caracteristici ale fiecărui produs, iar în funcție de nevoile tale poți alege varianta potrivită.

De obicei, atunci când vorbim despre o seră, ne referim la o construcție realizată din policarbonat sau sticlă, cu fundație și structură permanentă. Pe lângă razele solare, serele pot fi încălzite și cu ajutorul unor echipamente speciale, ce funcționează pe combustibil lemnos, gazos sau cu electricitate.

Solarul, pe de altă parte, este o construcție mai simplă, provizorie, ce poate fi demontată oricând. În solar, plantele își au rădăcinile în sol sau se plantează în ghivece și stau agățate de structura metalică.

Avantajele Serelor de legume
Dacă te întrebi care sunt principalele avantaje ale unei sere, ți-am pregătit o listă mai jos:

izolație termică mai bună;
construcție permanentă și rezistentă;
instalații de încălzire independente de soare;
se poate cultiva o varietate mai mare de plante decât în solar.
Avantajele Solariilor de legume
În comparație cu serele, solariile de grădină se bucură de următoarele avantaje:

preț mai accesibil;
pot fi demontate oricând;
nu necesită autorizație de construcție;
structura metalică are o rezistență îndelungată.
Care sunt cele mai bune materiale pentru solarii de grădină?
Solariile de grădină sunt construcții simple, provizorii, ce pot fi demontate oricând. În solar, plantele își au rădăcinile în sol sau se plantează în ghivece și stau agățate de structura metalică. Pentru o rezistență cât mai îndelungată, cele mai bune materiale pentru solariile de grădină sunt țeava galvanizată și folia din polietilenă, așa încât produsele să aibă o durabilitate bună.

Unde se amplasează un solar de grădină?
Atunci când te gândești la amplasarea solarului de grădină, primul criteriu pe care ar trebui să îl iei în considerare este spațiul util de care dispui. Solariile de grădină se poziționează într-o zonă luminoasă, protejată de vânturi puternice. Terenul pe care va fi amplasat solarul de grădină va trebui să aibă o pantă lină, cu substrat din pământ fertil, bine drenat și nisipos.

Cum se construiește o seră?
O seră este construcție realizată din policarbonat sau sticlă, cu fundație și structură permanentă. Pe lângă razele solare, serele pot fi încălzite și cu ajutorul unor echipamente speciale, ce funcționează pe combustibil lemnos, gazos sau cu electricitate.

By Akan