Spread the love

Scaun Suspendat din Ratan Natural, cu Perna Inclusa, Tarakan Hanging Chair, Cod 2017 – Pret 2.262.59 Lei

Descriere
✅ Scaun suspendat din ratan natural: O varianta care este potrivita pentru un colt de relaxare. Ideal pentru terase sau livinguri.

✅ Perna inclusa: Pentru un confort sporit, vine la pachet cu perna de culoare alba.

✅ Rezistenta si durabilitate: Produs manual in atelierele din Indonezia.

Iti doresti sa conferi o ambianta relaxata, cu tenta exotica, locuintei sau terasei tale? Vei fi atras precum un magnet, sa te „scufunzi” in gandurile tale de vacanta si sa te incarci cu buna dispozitie, intr-un scaun suspendat Tarakan Hanging Chair.

Tarakan Hanging Chair – o piesa de mobiler robusta si rezistenta, realizata manual din ratan natural, impletit tocmai pe meleaguri indoneziene. Combina lejer confortul cu practicul, oferind o amprenta exotica oricarei terase sau locuinte. Creeaza un spatiu cu imaginatie, un loc intim, special, unde sa te bucuri de momente frumoase de liniste, asa cum meriti. Poate fi locul tau ideal de retragere, pentru un timp doar al tau, acasa. Pentru ca tot ceea ce este natural, poarta bunul gust al firii. Este esenta naturii, insasi.

Pentru o atmosfera si mai naturala, iti recomandam sa alegi si alte elemente compuse din ratan natural, pe care le gasesti la sectiunea Mobila Ratan.. Fie ca este vorba de mobilier, sau elemente decorative, acestea te vor ajuta sa creezi o casa cu elemente inedite.

Specificatii produs:

Material: ratan natural

Culoare: natural

Dimensiuni: 75cm x 60cm x 110cm

Provenienta: Indonezia

Suportul de prindere este inclus

Culoare perna: alba

Usor de intretinut: Produsul nu trebuie asezat in locuri cu umiditate excesiva. Stergeti produsul cu o carpa moale si uscata.

  • Produsul poate prezenta fluctuatii minore de dimensiuni/culoare fata de cele standard, datorate prelucrarii exclusiv manuale.

badge:

By Akan