Spread the love

Robotelul Wi-Fi si Bluetooth® Canon Powershot PX Essential Kit Alb cu Camera Foto si Video – Pret 2.499.00 Lei

Descriere

Canon Powershot PX Essential Kit Alb

Caracteristici principale
Obiectiv cu zoom, panoramare si inclinare
Obiectivul cu zoom cu panoramare la 340˚ si inclinare la 110˚ cu o distanta focala de 19-57 mm (echivalenta) urmareste actiunea si compune fotografii si videoclipuri excelente

Capturati imagini la 11,7 megapixeli si 60p Full HD
Pentru continut de calitate excelenta pe care il veti pretui ani de-a randul

Wi-Fi integrat
Se conecteaza la orice retea Wi-Fi de domiciliu si dispozitive inteligente

Reincarcare prin USB-C
Pentru incarcare fara probleme oriunde va aflati

Recunoasterea subiectului
Prioritizeaza anumite fete

Activare vocala
Pentru acele momente in care doriti sa controlati exact momentul realizarii fotografiei – ideal pentru fotografii de grup
Conectat la viata dumneavoastra digitala – Wi-Fi si Bluetooth® faciliteaza conectarea la smartphone-uri si tablete. Aplicatia noastra afiseaza toate imaginile si videoclipurile si le si clasifica

COMPLETAT DESCRIERE AICI

PowerShot PX

Documentati automat clipele importante din viata. Acest aparat foto compact si ingenios compune si realizeaza inteligent fotografii si videoclipuri, lasandu-va libertatea de a va bucura de moment.

Design simplu, portabil

PowerShot PX poate fi luat oriunde datorita incarcarii prin USB-C si conexiunii Wi-Fi incorporate, care permite conectarea la dispozitivul dumneavoastra inteligent. Aparatul dispune si de activare vocala. Patru comenzi vocale acopera functii utile precum realizarea unui videoclip si gasirea altor persoane care pot fi fotografiate.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Fotograful dumneavoastra personal

Puteti avea incredere ca PowerShot PX va surprinde oamenii si momentele din viata dumneavoastra, compunand automat fotografiile si videoclipurile cu obiectivul sau cu panoramare si inclinare, in timp ce traiti clipa.

Zambete. Toate expresiile celor dragi

Cele mai bune fotografii nu sunt intotdeauna cu zambete regizate, desi sunt intotdeauna populare. PowerShot PX surprinde o gama vasta de expresii si reactii pretioase pe care dumneavoastra s-ar putea sa nu le surprindeti.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Functioneaza cu aplicatia pentru smartphone

Lasati aplicatia Connect App for Mini PTZ Cam sa recomande cele mai bune imagini si videoclipuri. Face treaba in locul dumneavoastra, sortand cadrele, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa o faceti.

Utilizati-l ca pe o camera web wireless

PowerShot PX functioneaza excelent si ca o camera web, folosind Wireless Webcam Utility pentru camerele mini PTZ, care ofera un plus de usurinta si utilitate.

By Akan