Robot de Bucătărie Platinum Deluxe PRO Delimano

Spread the love

Robot de Bucătărie Platinum Deluxe PRO Delimano

Robotul de Bucătărie DELIMANO PLATINUM DELUXE PRO este o adevărată Mașinărie în bucătărie! Datorită motorului puternic, acesoriilor, a celor 10 viteze, și a dimensiunilor generoase, orice gospodină se poate baza pe adevărate performanțe, demne de un profesionist.

Robotul de Bucătărie DELIMANO PLATINUM DELUXE PRO este conceput pentru mixarea eficientă a unei mari varietăți de alimente și texturi, de la albusuri ușoare și aerate până la aluat de pâine lipicios. Motorul puternic de 1000 W este excelent pentru amestecarea zilnică și face față celui mai gros aluat de fursecuri.

Acțiunea de amestecare planetară conferă o acoperire completă a bolului – capul de amestecare se învârte în timp ce se rotește complet în interiorul vasului, permițând o amestecare mai bună decât în cazul mixerelor tradiționale. Nu va mai fi nevoie să te oprești pentru răzuirea ingredientelor din lateralele bolului.

Cele 10 niveluri de viteză și funcția Pulse oferă versatilitate maximă și control precis la fiecare viteză.

Adăugarea ingredientelor în timpul pregătirii unei rețete este ușoară – capul se înclină în afară pentru accesul la bol sau puteți folosi supapa dedicată turnării ingredientelor. Picioarele aderente păstrează robotul nemișcat în timpul utilizării, iar protecția împotriva stropirii previne scurgerile și picăturile pe suprafața de lucru.

Include accesoriile de bază:

  • Paletă de mixare creme, cu înveliș antiaderent
  • Accesoriu mixare aluat, cu înveliș antiaderent
  • Tel pentru frisca, din oțel inoxidabil.
  • Protecție anti-stropire

Robot de Bucătărie Platinum Deluxe PRO Delimano