Râșniță Gravitațională Automată pentru sare sau piper Delimano Joy

Spread the love

Râșniță Gravitațională Automată pentru sare sau piper Delimano Joy

Condimentează mâncărurile cu sare sau piper proaspăt măcinat cu râșnița Delimano Joy cu sistem gravitațional! Înclinați-l peste mâncare cu o mână și râșnița va începe să condimenteze automat. Râșnița dispune, de asemenea, de un mecanism ceramic cu grosime reglabilă de măcinare. Rotiți până obții dimensiunea dorită de piper sau sare, o măcinare mai fină sau mai grosieră.

Operare automată – folosește-o cu o singură mână

Cu puțin ajutor din partea gravitației, Râșnița noastră pentru sare și piper îți permite manevrarea cu o singură mână – nu este nevoie nici măcar de apăsarea unui buton. Nu este necesară nici rotirea capătului râșniței – doar înclini râșnița și ea va începe să macine condimentele cu ajutorul motorașului pe baterii. Când ai presărat suficiente condimente proaspete poziționează Râșnița vertical, iar măcinarea se va opri. Minunată pentru cei cu probleme precum artrită, dureri cronice de mâini, sau răni.

Delimano Joy Automatic Gravity Salt Or Pepper Mill

Pasează sarea și piperul cu stil

Adaugă stil mesei de dining sau bucătăriei și fă-i fericiți pe iubitorii de gadget-uri din jurul tău, cu Râșnița Gravitațională Automată Delimano Joy, pentru sare sau piper. Această râșniță pe baterii (6 x AA) aduce distracție neașteptată în bucătăria ta datorită design-ului modern și a sistemului acționat gravitațional. Folosește-o pentru sare, piper, sau alte condimente ce necesită măcinare (precum cuișoare, coriandru, curcumă, semințe de fenicul, ardei iute etc.) – și asigură-te că musafirii tăi o observă!

  • Delimano Joy Automatic Gravity Salt Or Pepper MillMacină piper
  • Delimano Joy Automatic Gravity Salt Or Pepper MillMacină sare
  • Delimano Joy Automatic Gravity Salt Or Pepper MillMacină condimente

Măcinare ajustabilă

Râșnița gravitațională pentru sare sau piper, Delimano Joy este dotată cu componente ceramice de măcinare, ajustabile. Prin reglajul rotativ poți obține nivelul de măcinare dorit pentru sare sau piper. Răsucește în sensul acelor de ceasornic pentru o măcinare mai fină și invers, pentru o măcinare grosieră.

Delimano Joy Automatic Gravity Salt Or Pepper Mill

Râșniță Gravitațională Automată pentru sare sau piper Delimano Joy