Spread the love

Pompe Submersibile Pentru Gradina ta de Apa Curata si Apa Murdara si Fantani Arteziane – Pret 139.00 Lei – Pret 896.40 Lei

Atunci cand locuiesti la casa, vei avea nevoie cel mai probabil de un anumit model de pompe gradini, aceasta trebuind aleasa in functie de scopul pentru care o doresti. Exista numeroase modele din care se poate alege, insa trebuie sa tii cont in primul rand de dimensiunea gradinii si de conditiile locale.
      

Pompele submersibile sunt absolut necesare atunci cand se doreste extragerea apei dintr-o sursa adanca si este diferita de un hidrofor. Aceste pompe gradini submersibile sunt ideale pentru atunci cand nivelul apei este mai mare de 8 metri, iar apa este impinsa la suprafata cu ajutorul acesteia.
     

Pompa submersibila automatizeaza procesul de extragere al apei, astfel ca nu este nevoie de eforturi suplimentare.
    

Atunci cand se alege o pompa submersibila, este necesar sa se tina cont de debitul de refulare, mai exact cantitatea de apa care ajunge in locul de consum. Pompele submersibile obisnuite, cu o putere de 750 W au capacitatea de a debita maxim 11000 l/h.
    

Exista anumite pompe submersibile pentru apa murdara, acestea fiind utilizate ca pompe de subsol, si au rolul de a oferi protectie in cazul in care exista pericol de inundatie. Acestea mai sunt utilizate si cand se doreste mutarea apei dintr-un loc in altul. Aceste pompe gradini au o putere de 1100 W si pot debita maxim 16000 l/h.

By Akan