Spread the love

Pompe Apa de Suprafata Pentru Gradina si Fantani,Hidrofoare Profesionale – Pret Avantajos

Esti in cautare de hidrofoare, pompe de suprafata, pompe submersibile sau motopompe? Atunci acesta este locul unde le vei gasi. Fie ca ai nevoie de un sistem complet de alimentare cu apa, fie ca ai nevoie doar de o pompa pentru hidrofor, ori un presostat, ai zeci de modele de unde sa alegi.

Pompe Apa de Suprafata

Pompa de suprafaţă este un echipament utilizat pentru aspirarea apei dintr-un rezervor ori dintr-un puţ, iar primul aspect de care trebuie să ţii cont atunci când alegi o pompă de apă de suprafaţa este înălţimea de pompare.

Specificaţii pentru pompa de apă de suprafaţă

Pentru ridicarea apei la 10 m înălţime este nevoie de o presiune de minimum un bar, în vreme ce pentru pomparea apei pe orizontală, la 100 de metri, este necesară o presiune de 1 bar.

Pompele de apă de suprafaţă au debite diferite, astfel că este necesară o pompă care să aibă capacitatea de a transfera apă cu viteză optimă. Viteza este exprimată în metri cubi pe oră.

Cum alegi pompa potrivită?

Pentru a beneficia de o pompă care să corespundă necesitaţilor tale trebuie să ţii cont de câteva aspecte:

  • Mediul în care o vei folosi estre coroziv şi poate uza prematur pompa?
  • Vrei să pompezi lichide vâscoase sau ape reziduale?
  • Ce debit ar trebui să aibă pompa? Acesta se măsoară în metri cubi pe oră şi influenţează mărimea şi dimensiunile pompei.
  • Capul de aspiraţie este înălţimea sau distanţă dintre orificiul de admisie al conductei de aspiraţie şi pompă şi nu poate depăşi 10 m. În caz contrar, poţi lua în considerare o pompă submersibilă.
  • Capul de refulare este dat de înălţimea sau distanţă dintre pompă şi ieşirea ţevii de refulare.
  • Temperatura mediului trebuie corelată cu tipul de carcasă al pompei.

By Akan