Platinum Kitchen Robot Deluxe, Set de Tocat Carne Delimano

Spread the love

Platinum Kitchen Robot Deluxe, Set de Tocat Carne Delimano

Upgradează-ți Robotul de Bucătărie Deluxe cu un Set de Tocat Carne. Oferiți familiei calitatea mâncării alegându-ți tu carnea pentru tocat și măcinând-o așa cum ai nevoie, fin, mediu sau grosier. Obține carne măcinată pentru sos bolognez, chili picant, burgeri gourmet sau plăcinte delicioase. Include accesorii pentru cârnați.

Oferă-i familiei tale cea mai buna carne tocată

Carnea tocată este un ingredient comun, dar atunci când o cumperi din magazine nu ai niciun control asupra prospețimii, conținutului de grăsime sau stilului de tocare. Alege pentru famila ta, cea mai înaltă calitate de carne, macină produsul după cum ai nevoie pentru cele mai proaspete, gustoase și sănătoase mese.

Trei discuri de tocat pentru mai mult control

Setul este dotat cu trei discuri de tocat, fin, mediu și mare, pentru a avea controlul complet asupra procesului. Folosiți accesoriul de tocat mare pentru un chili copios și alte feluri de mâncare, măcinarea fină pentru hamburgeri sau chiftele și accesoriul mediu pentru sosuri de paste cu o textură mai bogată.

Prepară singur cârnați

Setul include un accesoriu de cârnați care se atașează, astfel încât să toci ingredientele și apoi să le alimentezi direct în accesoriul dedicat. Prepari cârnați din orice carne, condimente și legume dorești astfel încât familia și prietenii să se bucure de propriul stil și arome distincte.

Kibbe proaspăt acasă

Iubitorii de mâncare orientală se vor bucura de accesoriul pentru a face kibbe – faimoasele rulouri de carne pe care le poți umple cu diverse ingrediente. Un fel de mâncare exotic, delicios, ușor și distractiv de explorat, ideal pentru picnicuri și prânzuri la pachet.

Siguranța pe primul loc

Accesoriul de plastic pentru împins este inclus în set, pentru a preveni accidentele la introducerea cărnii în tocător. Toate accesoriile pot fi depozitate în interiorul accesoriului pentur împins, atunci când nu sunt utilizate, economisind spațiu în bucătărie.

Platinum Kitchen Robot Deluxe, Set de Tocat Carne Delimano