Papusa Vladut

Spread the love

Papusa Vladut

  • Papusa din material textil, poliester 40%, bumbac 60% 
  • Dimensiuni  40 cm H * 15 cm latime.
  • Fabricat in Romania
  • Recomandat copiilor peste 3 ani
  • Design original Art & Craft

Simpaticul personaj Vladuts revine de data aceasta in vaianta de papusa. Desi cu totii am auzit de povestile infricosatoare cu Vlad Tepes ca fiind temutul vampir din inima Transilvaniei, papusa Vladuts  este varianta vesela si simpatica a acestui personaj din zilele noastre. 

 Vladuts este mostenitorul Transilvaniei si succesorul  contelui Dracula, el traieste in epoca noastra, este modern si tine pasul cu tehnologia.  Desi nu se poate privi in oglinda, acesta isi face poze cu telefonul pentru a verifica cum ii vine costumul. De asemenea, si-a adaptat nevoia de a consuma sange cu cea de a consuma dulciuri, printre preferatele lui fiind prunele in ciocolata, turta dulce si caramelele.

Papusa Vladuts va deveni cu siguranta jucaria preferata a celor mici sau cadoul ideal pentru cei mari,  pasionati de povestile cu vampiri .

   Romania este recunoscuta la nivel  international ca fiind tara lui Vlad Tepes, vampirul din Transilvania,  iar Art & Craft a dezvoltat brand-ul Vladut’s Story aducand o nota amuzanta si simpatica acestui temut personaj .