PACHET SUBWOOFER AUTO HERTZ DST 30.3B + AMPLIFICATOR HERTZ HCP 2 + KIT DE CABLURI COMPLET – Pret 850.00 lei

Spread the love

PACHET SUBWOOFER AUTO HERTZ DST 30.3B + AMPLIFICATOR HERTZ HCP 2 + KIT DE CABLURI COMPLET – Pret 850.00 lei

Un pachet complex, care contine 1 Subwoofer Hertz DST 30.3B, 1 Amplificator Hertz HCP 2 si 1 Kit de cabluri complet iti va transforma muzica la un nivel inalt de calitate sonora.

Pachet de Bass cu subwoofer tip tub pentru un porbagaj tunat. Pachetul asigură o instalare rapida și ușoară!

Subwoofer auto HERTZ DST 30.3B

Căutați un bass puternic, impresionant și aplăudat de colegii voștrii? Acesta este DST 30.3B, un subwoofer cu tub de 12 „, capabil să gestioneze puterea de 1000W. Valoarea sa ridicată de manevrare a puterii este realizată datorită suprafeței din cauciuc butil in exteriorul membranei astfel asigurând o flexibilitate înaltă.  Bobina din cupru pur oferă o capacitate termică și mecanică remarcabilă. Proiectat pentru instalări evidențiate, subwooferul DST 30.3B este acoperit cu o mochetă neagră cu logo-ul Hertz brodat precum și două curele de montare, pentru o instalare și o curățare ușoară.

Amplificator auto HERTZ HCP 2

HCP 2 este un amplificator stereo, de 200 W, proiectat să extindă sau să modifice cu maximă ușurință sistemul audio standard a mașinii: cu intrări pre-amplificate (Pre-In) și cu intrări de nivel înalt (Speaker-In), pentru conectarea in orice sistem. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun de un sistem crossover complet. Sistemul de disipare a căldurii este optimizat cu temperatura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. Cu sistemul HCP 2 pot fi realizate sisteme de putere înaltă: setabile atât mono, cât și pentru  pentru sisteme mai complexe. De asemenea, include un filtru cu intensitatea basului (0 ÷ 12 dB) pentru a îmbunătăți frecvențele joase.

REFINED HEATSINK WITH HIGH CONVECTION CAPABILITY

Radiatorul de aluminiu extrudat oferă performanțe termice de înaltă eficiență; utilizând partea superioară a radiatorului pentru a disipa eficient căldura generată de componentele electronice astfel temperatura internă rămâne constantă la toate nivelurile de putere.

COMPLETED FILTER SECTION

Gama largă de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru a atinge versatilitatea maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performanțele pre-amplificate filtrate împreună cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatorilor posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă.

HCP ELECTRONICS

Circuitele de intrare echilibrate elimină perturbațiile electromagnetice prezente pe intrările Pre-amplificate sau Speaker. Stația de alimentare are un transformator de înfășurare multiplu și Low-ESR 105.

ART

Funcția de pornire/ oprire la distanță, pornește într-un mod automat amplificatorul împreună cu radioul OEM; elimină necesitatea unui semnal la distanță de la sursă atunci când utilizați difuzorul. Această funcție poate fi de asemenea dezactivată.

KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.