Spread the love

PACHET PLUG&PLAY AUDISON HI-FI AUTO BMW, AMPLIFICATOR AP F 8.9 BIT – Pret 8.669.00 Lei

Pachet audio AUDISON dedicat pentru orice tip de autovehicul BMW, de la seria 1 pana la seria 7 si x1 pana la x6 . 
Pachetul contine difuzoare fata-spate, amplificator cu procesare interna, subwoofere sub scaun si cablaje PLUG&PLAY pentru integrarea sistemului audio in masina fara a necesita modificari.

Difuzoare fata 


Pachetul APBMW K4 cu două căi creează o scenă de sunet tridimensională și oferă mesajului muzical acuratețea timbrului esențial.
Midrange-ul de 100 mm (4 „) este prevăzut cu conul de hârtie dintr-un material presat care asigură un sunet natural. Dispune de o frecvență redusă de rezonanță care permite întreruperea trecerii la hi-pass în domeniul 150-200 Hz pentru o reproducere excelentă la jumătatea distanței.Bobina de 25 mm și tweeter-ul Tetolon cuprind o extindere excelentă atât pe frecvențele medii cât și cele înalte și este optimizată pentru ieșirea în afara axei, pentru o etapă de sunet extinsă în cele trei dimensiuni, care amplifică percepția realității în cabina mașinii.

Difuzoare spate

Coaxialurile APBMW X au fost proiectate pentru modelele BMW-MINI care nu permit instalarea unui sistem bidirecțional pe partea din față sau modernizarea sistemului din spate.
APBMW X4M de 100 mm (4 „), cu coș și șuruburi de fixare dedicate modelului specific de mașină, dispun de un con conector de hârtie rezistentă la apă pentru frecvențe intermediare naturale și fără culoare.
Bobina de 20 mm și tweeterul Tetolon dome, un material care oferă caracteristici de luminozitate și amortizare, oferă caracteristici optimizate de dispersie pentru plasarea OEM, ridicând stadiul de sunet la un nivel realist.


Subwoofere


Subwooferele au fost proiectate cu parametri electroacustici care maximizează performanța pentru cutia fabricii disponibilă sub scaune. Conul ABS din plastic, armat cu fibră de sticlă, și structura acustică cu un magnet frontal, asigură o adâncime minimă de instalare pentru o compatibilitate perfectă cu întreaga gamă. Două garnituri de poliuretan de 5 mm, furnizate, permit subwooferului să se potrivească perfect casetei, decuplându-l de vibrații.
Subwooferele de 200 mm (8 „) APBMW S permit o înlocuire directă a difuzoarelor OEM sub scaunele din față, valorificând la maximum încărcătura acustică din fabrică și generând frecvențe joase adânci și clare. Puteți alege între S8-2 cu impedanță de 2 ohmi și S8-4 cu impedanță de 4 ohmi pentru o versatilitate îmbunătățită a compoziției sistemului. De fapt, în configurația sistemelor filtrante pasive medii și înalte, cu ajutorul crossover-ului furnizat, 4 din cele 8 canale ale AP 8,9 biți pot fi configurate în modul bridge, livrând 130 W rms la fiecare S8-4 instalat sub scaun. Modelul S8-2 poate fi utilizat într-un sistem frontal complet multiplu amplificat, maximizând puterea AP 8,9 biți la 2 ohmi și utilizând încă 2 canale pentru sistemul din spate. Magnetul neodymium utilizat la S8-4 și S8-2 permite o putere și un control mai mare decât ferita, menținând în același timp adâncimea de instalare nemodificată.

Amplificator

Noul AP F8.9 bit este ideal pentru cele mai solicitante proiecte de integrare, unde este necesar o putere ridicată împreună cu o flexibilitate DSP cu nouă canale. 
Cuvântul „Forza”, care înseamnă „putere” în italiană, descrie bine 8 x 85 W RMS și 4 x 260 în modul bridge (RMS @ 4Ω), cu un raport optim între putere și dimensiune. 
Procesorul integrat este echipat cu un software dedicat cu 7 setări preconfigurate pentru o experiență Plug & Sound. 
Datorită tehnologiei incorporate Audison USS (Universal Speakers Simulator), AP F8.9 biți poate fi conectat corect și la unitățile de cap cu funcția de „detectare a încărcării difuzoarelor” care 
monitorizează prezența unei încărcări cu impedanță mică pentru a permite audio ieșiri.

Mufe de conectare
Mufele de conectare asigura instalarea PLUG&PLAY a intreg sistemului

Pentru modelele compatibile vizionati fisa technica.

 

DIFUZOARE AUTO AUDISON DEDICATE BMW APBMW K4M, SET SISTEM

Putere maxima W – 100 W

Putere RMS W – 50W

Impendanta – 4 Ohm

Sensibilitate – 89 db

Raspuns in frecventa – 90 ÷ 23k

Magnet Difuzor – Neodymium

Con Difuzor – Carton presat 

DIFUZOARE AUTO AUDISON DEDICATE BMW APBMW X4M, SET 2 COAXIALE

Putere maxima W – 80 W
Putere RMS W – 40W
Impendanta – 4 Ohm
Raspuns in frecventa – 100 ÷ 22k
Magnet Difuzor – Neodymium
Con Difuzor – Carton presat 

SET SUBWOOFERE AUTO AUDISON DEDICAT BMW APBMW S8- 4 OHM, 150 W RMS, 2 BUCATI

Putere maxima W – 300W
Putere RMS W – 150W
Impendanta – 2 Ohm
Magnet Difuzor – Neodymium

AMPLIFICATOR AUTO AUDISON AP F8.9BIT, 8 CANALE, 1040W

      Amplificator auto plug&play, 8 canale cu DSP integrat

      DSP incorporat cu 9 canale pe 32 de biti, 192kHz

      Clasa D

      Putere RMS:

  • 8 x 85 W la 4 Ohmi
  • 4 X 260 W in punte la 4 Ohmi
  • 8 x 130 W, la 2 Ohmi

1 x iesire de semnal RCA

Iesire semnal subwoofer RCA: 0-4V

Intrare high level

1 x intrare digitala optica

1 x intrare USB

1 x intrare DRC (telecomanda)

Crosover full/hipass/lopass/bandpass

Reglaj faza : 0° / 180° Grade

Frecventa crossover 20Hz-20kHz in 68 de trepte

Sigurante de 2 x 30 A

Dimensiuni: 238 x 49.5 x 155 mm

Greutate: 1.98 kg

CABLU PLUG&PLAY APBMW REAMP 1

Realizat special pentru automobilele BMW și Mini
Obțineți semnalul stereo din sursa OEM față și spate.

Plug & Play
Acest cablu de tip Plug & Play oferă posibilitatea de a bi-amplifica difuzoarele frontale ale vehiculelor BMW și MINI care nu sunt prevăzute cu un amplificator OEM

OEM amp ieșire de rutare
Trasează ieșirile de amplificator bit AP la fiecare amplificator OEM de șapte canale: Mid-Hi FL; Mid-Hi FR; WF FL; WF FR; RL; RR; Centru

Sursă de alimentare OEM
Recuperați sursa de alimentare a amplificatorului OEM care va fi utilizat cu bitul AP (+ BATT și GND)

Recuperarea de la distanță OEM
Recuperați semnalul de la distanță de la sursa din fabrică

By Akan