Pachet Apartament cu 3 Camere cu Centrala Termica Murala cu Condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kW – Pret 6.799.00 Lei

Spread the love

Pachet Apartament cu 3 Camere cu Centrala Termica Murala cu Condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kW – Pret 6.799.00 Lei

Descriere

Pachet apartament cu 3 camere, centrala termica murala cu condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kW, kit evacuare inclus, calorifere otel, kit armaturi centrala, robineti calorifer

Pachet pentru incalzire si apa calda, recomandat pentru apartament cu 3 camere, format din:

1. Centrala termica cu condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kW, kit evacuare inclus

2. Kit de armaturi pentru montaj

– Regulator gaz cu filtru 3/4 – 1 buc

– Filtru Y 1/2 – 1 buc

– Filtru Y 3/4 – 1 buc

– Filtru magnetic anticalcar 1/2″ – 1 buc

– Robinet de trecere cu olandez 1/2 A – 3 bucati

– Robinet de trecere cu olandez 3/4 – 3 bucati

3. Radiator otel Fornello 22x600x1400 – Sufragerie

4. Radiator otel Fornello 22x600x1200 – Dormitor 1

5. Radiator otel Fornello 22x600x1000 – Dormitor 2

6. Radiator din otel Fornello 22x600x800 – Bucatarie

7. Radiator baie 400×1000

8. 5 x robinet tur retur radiator

Centrala termica murala cu condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kWDin gama B0KA pentru incalzire si preparare apa calda instant, functionand pe principiul condensariiVitodens 050-W este ideal pentru modernizarea apartamentelor sau caselor unifamiliale.Este o centrala termica cu condensare combi (cu schimbător de caldura in placi pentru prepararea apei calde menajere).

Noul arzător MatriX-Plus se diferentiaza mai ales prin functionarea eficienta, dar si prin reducerea poluarii si a zgomotului. Suprafata speciala din otel inoxidabil a arzatorului MatriX este rezistenta la temperaturi inalte, asigurand astfel aparatului fiabilitate si performanta ridicata un timp indelungat.O alta inovatie tehnica de la Viessmann este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adapteaza automat la toate tipurile de gaz si asigura o ardere continua curata si eficienta.Schimbatorul de caldura Inox-Radial rezistent la coroziune din otel inoxidabil este „inima“ cazanului Vitodens 050-W. Converteste eficient energia utilizata in caldura. Si acest lucru cu siguranta se datoreaza calitatii inalte oferite de otelul inoxidabil.

Vitodens 050-W cu noua platforma electronica au o interfata WLAN integrata. Daca se doreste, prin această interfata sistemul de incalzire este conectat direct la Internet. Cu aplicatia ViCare, operarea incalzirii este foarte usoara si intuitiva. Aceasta stabileste cursul serviciilor digitale si este in contact direct cu specialistul local de incalzire. Aplicatia ViCare ofera informatii despre starea de operare curenta a sistemului de incalzire, programe de timp pentru incalzire si prepararea apei calde si ajuta la reducerea costurilor cu energia. Este compatibil cu aproape toate dispozitivele iOS si Android.
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE
Centrala Viessmann Vitodens tip B0KA este destinata incalzirii locuintei, dar poate fi folosita si pentru furnizare de apa calda menajera prin conectarea la un boiler indirect. Astfel, intre serpentina boilerului si centrala se realizeaza un circuit, iar vana cu 3 cai din centrala preia apa de pe traseul de incalzire si o orienteaza spre circuitul de boiler, incalzind apa rece din acesta.
Centrala are prioritate de productie de apa calda menajera in aceasta situatie. Atunci cand este necesar sa fie crescuta temperatura apei din boiler, circuitul de incalzire se va opri, indiferent de temperatura ambientala setata, pentru prepararea apei calde menajere. Iar atunci cand temperatura din boiler ajunge la valoarea dorita, centrala va comuta pe regimul de incalzire.

PARTI COMPONENTE CENTRALA VIESSMANN 050-W tip B0KA

Sectiune Centrala termica in condensatie cu touchscreen Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA
  1. Arzator MatriX-Plus cu regulator de combustie Lambda Pro
  2. Schimbator de caldura Inox-Radial
  3. Display LCD si butoane tactile
  4. Internet Inside
  5. Pompa de inalta eficienta
  6. Vas de expansiune (8 litri)

CONTROL LA DISTANTA PRIN APLICATIA ViCare Viessmann Vitodens – control la distanta – interfata ViCare

Poti comanda instalatia la distanta, realizand o conexiune la internet prin intermediul modulului WLAN integrat. Trebuie doar sa instalezi aplicatia ViCare pe telefonul mobil sau pe tableta. 
Aplicatia ViCare permite monitorizarea functionarii centralei Viessmann Vitodens: 
– cu ajutorul asistentului integrat, poti stabili intervalele de temperatura dorite (cu conditia achizitionarii termostatului optional ViCare);– poti constata in timp real daca centrala functioneaza la parametrii optimi;- poti seta implicit un operator de service, care va fi notificat de fiecare data cand apar defectiuni.

ECRAN TACTIL PE 7 SEGMENTE – Display LCD

Vitodens 050-W este prevazut cu un display LCD, caracterizat prin designul subtil „Blackpanel”, cu butoane tactile.
Sistemele de incalzire cu un circuit de incalzire direct si/sau mixt ofera utilizatorului posibilitatea controlarii setarilor centralei gratie pictogramelor intuitive si modului simplu de operare.

CARACTERISTICI CENTRALA VITODENS 050-W B0KA:
Cazan in condensatie pentru incalzire si preparare a.c.m.
Putere nominala de caldura de la 3,2 pana la 25 kW
Randament normat: pana la 98% (Hs)
Domeniu de modulare pana la 1:8
Pompa de circulatie cu eficienta ridicata cu economie de energie
Clasa de eficienta energetica: A
Taste Touch
Afisaj de stare prin Lightguide: In functie de generatorul de caldura, se afiseaza pe display un punct alb (Lightguide).
4 Moduri de functionare: 1) Functionare comandata de temperatura exterioara; 2) Functionare in regim constant; 3) Functionare cu regulator de temperatura de ambianta; 4) Functionare comandata de temperatura de ambianta cu regulator Open-Therm.
Avantajul cazanului in condensatie combi Vitodens 050-W (Tip B0KA): Confort ridicat de apa calda menajera datorita functiei de confort.
Putere nominala (la 50/30°C) =3,2-25 kW; Putere nominala (la 80/60°C) =2,9-22,4 kW
Consum maxim gaz natural =2,48 Nm3/h
Dimensiuni: LxBxH =300 x 400 x 700 mm. Greutate =33 kg.
Racord de evacuare Ø 60 mm. Racord de admisie Ø 100 mm
Putere nominală la prepararea a.c.m. = 29,6 kW. Debit a.c.m. =14 l/min
Clasa energetică: A.
Nivel de zgomot: 33 dB(A) la sarcina partiala, respectiv 53 dB(A) la functionarea pe Aapa calda
Putere electrica consumata =64 W. Tensiune electrica 230 V, 50 Hz.
Modul de comunicare integrat: bada frecventa WiFi 2400-2483.5 MHz; Putere max. transmisie 20 dBm; Banda de frecventa joasa de putere radio 2400..2483.5 MHz. Putere maxima transmitere 10 dBm. Tensiune electrica alimentare 24 V. Consum electric 4 W.
Reglaj electronic limitator temperatura (TN) 91°C; Reglaj electronic temperatura de decuplare 110°C
Temperatura maxima pe tur: 82°C. Presiune maxima admisa: 3 bar.
Vas de expansiune 8 litri.