Pachet Amplificatoare Integrale si Boxe Davis Promo Stereo

Spread the love

Pachet Amplificatoare Integrale si Boxe Davis Promo Stereo

Pachete PROMO Stereo. … Pachet Amplificator Integrat Dayton Audio DTA-1 Class T + Boxe Dayton Audio B452. Pachete PROMO Stereo. … Pachet Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 + Boxe Davis Acoustics Cezanne.Denon este un brand activ ce continua sa construiasca componente Hi-Fi, sa le dezvolte, sa le redefineasca si sa transmita mai departe tehnologia audio Hi-Fi. Seria 2500NE este proiectata pe o tehnologie actuala, dezvoltata atat de ingineri din vechea garda, cat si de acei tineri entuziasti ce au pastrat traditia si au preluat expertiza Denon, cultivata de-a lungul anilor. Astfel noile amplificatoare PMA-2500 se distanteaza de generatia precedenta, PMA-2000. Bazat pe un concept de ultima generatie, tehnologie unica, marca Denon, si conectivitate de prima clasa, PMA-2500 este cu adevarat o piesa de inalta calitate. Dodta cu DAC si iesire USB-B, PMA-2500 este capabil sa redea impecabil fisiere audio Hi-Res pana la 384kHz/32bit si DSD pana la 11.2 MHz. Functia Analog Mode asigura o redare de prima clasa pentru sursele conectate analog, prin oprirea circuitelor digitale.

Acest model face parte din seria Heritage a producatorului Davis Acoustics!

Filozofia Produsului:
Pentru Davis Acoustics Cezanne nu există compromisuri, aceasta este o boxa cu 3 căi care utilizează un woofer de 6,5 inch (16.5cm) cu un magnet uriaș si o elasticitate foarte buna.

Recomandat Pentru sistemul Home Cinema sau cel Stereo:
Producatorul recomanda Cezanne pentru Home Cinema, pentru boxa de front, dar si pentru un sistem Stereo dedicat. Comportamentul modelului Cezanne este exemplar si poate face fata oricaror cerinte indiferent de exigente!
Pentru un sistem Home Cinema se poate utiliza ca boxa de centru Centrale Signature siOlympia sau Monitor Premium pentru canalele spate si desgur exceptionalul subwoofer Basson.

Cuvintele Laboratorului:
Cezanne oferă un sunet foarte realist într-o incintă cu dimensiuni moderate, model cu trei căi. Woofer-ul este fantastic și are o putere excepțională, fiind extrem de rapid, incisiv si foarte bine controlat
Crossoverul este realizat manual și folosește componente Hi-End, de înaltă precizie.Cablajul intern este hand-made, este din cupru de cea mai buna calitate alaturi de protectie cu teflon.