Nou! Lada frigorifica Beko HSA29540N , 284 L, Clasa A++ (Alb)

Spread the love

Nou! Lada frigorifica Beko HSA29540N , 284 L, Clasa A++ (Alb)

Eficienta energetica A++ Aparatele frigorifice in clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A+. 

Congelare rapida Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt. Certificare TUV Congelatoarele orizontale Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.  Panou de control cu LED-uri Panoul de control permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si selectarea functiilor dorite. Astfel, utilizarea este facila si confortul tau este sporit. 

Materiale neinflamabile Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.  Securizare Yala Permite inchiderea etansa si securizarea usii congelatorului. 

Iluminare interioara Aparatele frigorifice sunt echipate cu iluminare interioara, astfel incat vei gasi intotdeauna ingredientele necesare pentru preparatele tale. Izolatie densa Izolatia de calitate superioara a congelatoarelor orizontale Beko asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie.Temperatura din interior este pastrata la un nivel constant pentru ca tu sa te bucuri de alimentele tale pentru mai mult timp.  Cosuri metaliceCosurile metalice ale lazii frigorifice iti permit accesul facil la legumele si fructele preferate.  

Nou! Lada frigorifica Beko HSA29540N , 284 L, Clasa A++ (Alb)