Nou! HDD Extern Western Digital Elements Desktop 14TB, 3.5″, USB 3.0 (Negru)

Spread the love

Nou! HDD Extern Western Digital Elements Desktop 14TB, 3.5″, USB 3.0 (Negru)

Scurta descriere

 Stocarea desktop WD Elements cu USB 3.0 ofera stocare fiabila, de mare capacitate, stocare suplimentara, rate rapide de transfer de date si conectivitate universala cu dispozitive USB 3.0 si USB 2.0. Designul elegant ofera o capacitate de pana la 14TB Plus WD calitate si fiabilitate. Caracteristici:Cu capacitati de pana la 14 TB;Simplitatea plug-and-play;Compatibilitate USB 3.0 si USB 2.0. Depozitare suplimentara instantanee.Oferind calitate WD in interior si in exterior, hard disk-ul WD Elements ofera o stocare fiabila si de inalta capacitate, cu transferuri rapide de date. 

Capacitate ridicata intr-un design elegantDesignul elegant ofera o capacitate de pana la 14 TB, ceea ce face ca WD Elements sa fie o solutie ideala pentru o stocare usoara si suplimentara a tuturor fotografiilor, muzicii, videoclipurilor si fisierelor dumneavoastra. 

Conecteaza si utilizeazaGata sa lucrezi cu Windows PC, trebuie doar sa conectezi portul USB pentru a adauga spatiu de stocare instantaneu. 

Compatibilitate USB 3.0 si USB 2.0Cu aceasta unitate unica veti obtine compatibilitate cu cele mai recente dispozitive USB 3.0 si compatibilitate inapoi cu dispozitive USB 2.0.  

Detalii tehnice
Caracteristici generaleSerieElements Desktop
Format3.5″
InterfataUSB 3.0
Capacitate14 TB
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)165.8 x 135 x 48
CuloareNegru