Nou! Display LED Philips 48.5″ BDL4988XL/00, Full HD (1920 x 1080), VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Boxe (Negru)

Spread the love

Nou! Display LED Philips 48.5″ BDL4988XL/00, Full HD (1920 x 1080), VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Boxe (Negru)

Experienţă vizuală captivantă cu ramă extrem de îngustă Următoarea generaţie de afişaje pentru perete de monitoare este concepută cu cele mai înguste rame din industrie şi cu soluţii de aliniere avansate. Exploatează la maxim conţinutul propriu de semnalizare cu impact, prin intermediul afişajelor cu ramă extrem de îngustă, şi asigură-te că mesajele tale nu se pierd din cauza ramelor groase. Cu ramele extrem de înguste, poţi crea configuraţii de perete de monitoare perfecte, practic, de orice dimensiune. 

Kit de calibrare a culorilor pentru a asigura culori uniforme Kitul de calibrare avansată a culorilor controlează intensitatea luminozităţii de fundal, standardizează curba gamma şi calibrează tonurile de gri ale reţelei tale de afişaje. Indiferent dacă ai un perete de monitoare impresionant, o configurare atractivă în stil mozaic, o instalaţie de panou pentru meniu sau o cameră de control, fiecare afişaj poate fi ajustat la aceleaşi valori de culori. Cu acest kit opţional, garantezi o performanţă constantă a culorilor în toate afişajele din reţeaua proprie. 

Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover Păstrarea conţinutului în ordine este critică pentru aplicaţiile comerciale solicitante. Deşi este puţin probabil să te confrunţi cu pierderea totală a conţinutului, Failover furnizează protecţie conţinutului cu o tehnologie revoluţionară care redă pe ecran conţinutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. Failover intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare principale. Pur şi simplu selectează o conexiune de intrare principală şi o conexiune Failover şi eşti gata pentru protecţie instantanee. 

SmartPower pentru economisirea energiei Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor. 

Inserţie OPS opţională pentru a crea o soluţie all-in-one Transformă-ţi afişajul într-o soluţie de semnalizare digitală all-in-one şi creează o reţea de afişaje care este conectată, inteligentă şi sigură. Open Pluggable Specification (OPS) este un slot standard industrial în care poţi adăuga un player media standardizat OPS. Această soluţie fără cablu îţi oferă posibilitatea de a instala, utiliza şi menţine echipamentele hardware oricând ai nevoie. 

Creează o agendă de redare pentru ceea ce doreşti, când doreşti cu SmartPlayer Transformă USB-ul într-un veritabil dispozitiv de semnalizare convenabil. Salvează conţinutul (video, audio, foto) pe USB şi conectează-l la afişaj. Creează o listă de redare şi programează conţinutul prin intermediul meniului de pe ecran şi bucură-te oricând şi oriunde de o listă de melodii creată chiar de tine. 

Conceput pentru funcţionare 24/7 Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă. 

Tehnologie extralată IPS pentru acurateţea culorilor şi a imaginii Afişajele Philips IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi – chiar şi în modul portret. Afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, adecvate în mod special pentru monitoare de perete profesionale şi aplicaţiile panourilor de afişare a meniurilor care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă. Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruBusiness
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)48.5
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)8
Contrast tipic1300:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)450
Difuzor integratDa
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)60
Contrast dinamic500.000:1
Dimensiune punct(mm)0.56
Reproducere culori (milioane)1.073
ConectivitateHDMI2 x HDMI
DVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x DisplayPort 1.2
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 400 X 400
CuloareNegru
Putere consumata(W)110
Greutate(Kg)21.6