Nou! Combina frigorifica Beko RCNE560E40DZMN, NeoFrost Dual, 497 L, Clasa A++ (Inox)

Spread the love

Nou! Combina frigorifica Beko RCNE560E40DZMN, NeoFrost Dual, 497 L, Clasa A++ (Inox)

Harvest fresh Inspirat de lumina solara, prospetime naturala. Tehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga 

NEO Frost Dual Cooling Tehnologia NeoFrost Dual Cooling, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese. 

Mod Vacanta Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie. Ever fresh Tehnologia Beko Everfresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia Everfresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. 

Display touch control Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Compartiment 0°C Compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile! 

XXL Bottle holder Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari. Cooling Fan Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaA++
Consum energetic342 kWh/an
Autonomie fara curent24 ore
Volum net total (l)497
Volum brut total (l)560
FrigiderVolum net frigider (l)352
Iluminare interioaraLED
Compartimente frigider3
Material rafturiSticla securizata
Compartimente specialeCompartiment 0°C
Compartimente legume/fructeDa
Rafturi usa3
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleDa
CongelatorVolum net congelator (l)145
Capacitate de congelare (kg/24 h)6.5
Compartimente congelator3
Iluminare interioaraLED
Functii si tehnologiiFunctie VacantaDa
Functie super-congelareDa
Functie super-racireDa
Sistem de avertizare pentru usa deschisaDa
Caracteristici fiziceCuloareInox
Dimensiuni (cm)192 x 74.5 x 70
Nivel de zgomot38 dB
Usi reversibileDa

Nou! Combina frigorifica Beko RCNE560E40DZMN, NeoFrost Dual, 497 L, Clasa A++ (Inox)