Nou! Combina frigorifica Arctic AK60320M30W, 295 L, Clasa A+ (Alb)

Spread the love

Nou! Combina frigorifica Arctic AK60320M30W, 295 L, Clasa A+ (Alb)

Aceasta combina frigorifica este produsul ideal pentru cei care sunt in cautarea unui aparat frigorific cu volum generos, dedicat mentinerii prospetimii si asigurarii igienei optime pentru pastrarea alimentelor. Compartimentul special Garden Fresh si rafturile Safety Glass, fabricate din sticla securizata, iti ofera flexibilitate si siguranta in utilizare.  Garden Fresh Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! 

Eco Led Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie! 

Termostat Ajustabil Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare! 

Usi reversibile Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Mix Zone Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient! 

XXL Bottle Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana! 

Rafturi Safety Glass Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

Nou! Combina frigorifica Arctic AK60320M30W, 295 L, Clasa A+ (Alb)