Spread the love

Nikon Z9 Aparat Foto Mirrorless 45,7 MP 8K Negru – Pret 27.999.00 Lei

Descriere
Nikon Z9 Aparat Foto Mirrorless 45,7 MP 8K Negru
splash

Z 9 va va duce atat de aproape de perfectiune pe cat va puteti imagina. Noul senzor CMOS stratificat de 45,7 MP, in format full frame si procesorul ultrarapid EXPEED 7 ofera o calitate extraordinara a imaginii. Cel mai avansat sistem AF de la Nikon de pana acum redefineste tenacitatea. Sedinte foto cat e ziua de lunga. Ore intregi de inregistrari video 8K. Cele mai extreme locatii. Cea mai rapida actiune.

Inteligenta artificiala (IA) cu invatare profunda

Oameni, animale, pasari, vehicule. Niciun alt sistem AF nu poate recunoaste simultan atat de multe subiecte dintr-o scena. Z 9 poate urmari ochii subiectului, indiferent cat de mic este subiectul din cadru si poate recunoaste fetele, chiar daca subiectele stau cu capul in jos!

Mod zona AF automata avansat

Remarcabilul sistem AF cu 493 de puncte include 405 puncte de zona AF automata – de cinci ori mai mult decat Z 7II. Performantele de urmarire a subiectului pe intinderea cadrului le depasesc chiar si pe ale apreciatului D6. 10 moduri de zona AF va permit sa optimizati configurarea functiei AF pentru orice lucrare.

Urmarire 3D avansata

Terenul. Cerul. Pista. Z 9 urmareste subiectele cu o precizie extrema. Cel mai avansat sistem de urmarire 3D de la Nikon intelege ceea ce fotografiati si reactioneaza instantaneu la schimbarile de pozitie, de orientare sau de viteza ale subiectului.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Viteze remarcabile de pana la 120 fps

Vitezele remarcabile de pana la 120 fps cu functionalitate AF/AE completa pozitioneaza in mod hotarat aparatul foto Z 9 intr-o categorie fara egal. De asemenea, puteti sa fotografiati la 20 fps si sa captati peste 1000 de imagini cu rezolutie completa intr-o singura serie de mare viteza. Gama de obiective compatibile este vasta, cu peste 100 de obiective de la Nikon cu deschidere mare a diafragmei, care accepta fotografierea la cadente de pana la 120 fps.

Vizor electronic

Vizor electronic (EVF) fara intreruperi, pentru vizualizari in timp real Nu ati mai vazut niciodata o perspectiva ca aceasta. Z 9 se mandreste cu cel mai luminos afisaj de vizor electronic din lume (3000 niti) – si nu exista absolut nicio intarziere. Beneficiati de o vizualizare continua autentica in timp real. Daca subiectul dumneavoastra se misca sau daca exista cea mai mica schimbare in scena pe care o fotografiati, veti sesiza aceste lucruri.

Ecran LCD cu inclinare pe patru axe

Z9 este dotat cu ecran LCD cu diagonala de 8 cm, cu inclinare pe verticala si pe orizontala, unghi de vizualizare de 170°, acoperire a cadrului de aproximativ 100% si balans de culoare si control manual al luminozitatii pe 11 niveluri.

Afisaj de informatii intuitiv

Afisajul de informatii se roteste automat cand treceti la fotografierea verticala. Interfata curata permite confirmarea rapida a setarilor in orientare peisaj sau portret, iar butoanele pentru meniul i si pentru ISO sunt usor accesibile la fotografierea verticala.

Personalizare avansata la momentul oportun

Z 9 nu lasa nimic sa intervina intre dumneavoastra si imagine. Puteti face ca afisajul de informatii sa prezinte o vizualizare pura sau sa personalizati elementele afisate pentru scena pe care o fotografiati. Derularea fotografiilor pe ecranul tactil este rapida si fara probleme.

splash

Carcasa Z 9 este construita din aliaj de magneziu, care asigura un echilibru foarte bun intre rezistenta si greutatea redusa. Fie ploaie. Fie soare puternic. Fie furtuna de praf. Z 9 este construit pentru a rezista la niveluri extreme de temperatura si umiditate. O noua cortina de senzor asigura protectia acestuia impotriva prafului si amprentelor atunci cand schimbati obiectivele. Panourile de control superior si posterior cu ecran LCD si butoanele principale se lumineaza printr-o simpla glisare cu degetul pe comutatorul de alimentare. Astfel, schimbati cu usurinta setarile aparatului foto pe intuneric.

splash

Imagini cu totul inovatoare. Detalii uimitoare. Precizie remarcabila. Calitatea fisierelor care provin direct de la aparatul foto este esentiala. Cu Z 9 aveti doar de castigat. Adancimea maxima de culoare este extraordinara. Intervalul dinamic din imaginile statice si video este cu adevarat uimitor. Imaginile sunt exceptional de curate. Dimensiunile fisierelor sunt revolutionare.

Extraordinar in orice lumina

Intervalul ISO nativ de 64 pana la 25600 (extensibil pana la echivalentul 32-102400) se asociaza cu un algoritm avansat de reducere a zgomotului si cu reducerea efectului de clipire in aparatul foto. Obtineti rezultate exceptionale in cele mai dificile conditii de iluminare.

Functie AWB inteligenta

De la diverse tonuri de piele pana la apusuri. Noii algoritmi de inteligenta artificiala (IA) asigura o precizie exceptionala a balansului de alb automat atunci cand fotografiati portrete sau lucrati in lumina naturala. Algoritmi dedicati asigura expunerea corecta a fetelor atunci cand utilizati blitul de umplere iTTL.

O noua modalitate de a furniza RAW

Cautati mereu sa obtineti cea mai buna calitate a imaginii, pentru ca nu veti compromite viteza de transfer. Z 9 va permite sa lucrati cu un nou format de fisier RAW cu eficienta inalta. Fisierele retin acelasi nivel de detaliere ca formatul RAW necomprimat, la o treime din dimensiunea fisierelor RAW standard.

splash

Z 9 se adapteaza la orice flux de lucru. Fanta de card dubla accepta carduri CFExpress de tip B, oferindu-va aprox. de 2x viteza de scriere a aparatelor foto care folosesc carduri de tip A. Un avantaj deosebit cand fotografiati cu viteza extrem de mare sau cand inregistrati imagini video 8K. Sistemul GPS din aparatul foto inregistreaza marcaje de timp UTC in datele de imagine, iar optiunile avansate de retea faciliteaza lucrul cu fisierele mari. Vitezele de transfer sunt cele mai mari din industrie.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Productia de la distanta este simplificata

Sincronizati perfect declansarile si trimiteti fluxuri intre aparatul foto Z 9 principal si un numar de aparate foto situate la distanta. De asemenea, puteti sincroniza ora ceasului intern, pentru a permite revizuirea rapida a momentelor critice la postprocesare si sincronizarea perfecta a sunetului si imaginii pe serverul de destinatie.

FTP care se sincronizeaza cu fluxul de lucru

Livrati chiar de pe teren. Modulul de retea Wi-Fi al aparatului foto Z 9 va permite sa transferati imagini direct pe un server FTP fara a fi nevoie de un transmitator fara fir separat. Daca utilizarea PC-urilor este interzisa, puteti conecta aparatul foto Z 9 la un smartphone 5G prin USB.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Viteza de retea care stabileste noi recorduri

Conectati un cablu de retea si Z 9 va transfera imaginile direct pe un PC sau pe un server FTP la viteze exceptionale. Modulul de retea LAN cu fir al aparatului foto accepta standardul 1000BASE-T si toate optiunile de conectare pot fi controlate dintr-o singura fila de meniu.

Suport fiabil pentru profesionistii NPS

Evenimente sportive majore. Locatii demne de stiri. Inregistrari pentru reclame de anvergura. La fata locului sau la un centru de service, organizatia Nikon Professional Services este prezenta pentru a va sprijini munca prin asistenta tehnica, reparatii si chiar echipamente de imprumut.

splash

Inregistrari video extraordinare de 8K – in aparatul foto. Incredibila putere imagistica a aparatului foto Z 9 va permite sa realizati in aparatul foto superbe imagini video si inregistrari video secventiale la rezolutii 8K, pe intregul cadru. Puteti sa inregistrati ore intregi de secvente video 8K la 30p sau sa mergeti pana la capat prin intermediul unei actualizari de firmware, care va va permite sa inregistrati imagini video RAW 8K la cadente 60p extrem de cursive. Veti beneficia de accesul complet la functiile AF/AE si AF detectare ochi in timp de filmati. Fisierele sunt foarte curate, iar noul format N-RAW de la Nikon asigura dimensiuni de fisiere usor de gestionat.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Flexibilitate 8K cinematografica

Formatul N-RAW de la Nikon va permite sa utilizati intreaga latime a senzorului pentru a inregistra in aparatul foto Z 9 imagini video cu rezolutie ultra-inalta de 8K.

Video 4K la pana la 120p

Z 9 inregistreaza, de asemenea, segmente de film captivante la rezolutii 4K UHD, utilizand intreaga latime a senzorului sau. Veti obtine claritate absoluta in fiecare pixel si dimensiuni de fisiere mai convenabile pentru clienti. Alegeti dintre cadentele de cadre disponibile, inclusiv 120p pentru redare incetinita foarte cursiva.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Sunet pe 24 de biti

Cu sunetul pe 24 de biti disponibil in inregistrarile cu PCM liniar, Z 9 va permite sa inregistrati segmente de film cu un sunet dinamic frumos. De asemenea, puteti sa opriti alimentarea conectorului microfonului, diminuand zgomotul nedorit de la componentele neutilizate.

Selectie flexibila de codecuri

Puteti sa inregistrati la o adancime de 8 biti/10 biti in aparatul foto utilizand H.265 (HEVC) sau Apple ProRes 422 HQ pe 10 biti. Extindeti intervalul pana la inregistrari pe 12 biti in aparatul foto, prin intermediul unei actualizari de firmware care accepta formatul ProRes RAW HQ si noul format N-RAW de la Nikon.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Expunere perfecta

Afisajul cu caracteristica Zebra al aparatului foto nu va arata doar modele de zebra. Acum primiti si o indicatie despre tonurile medii, care este ideala pentru verificarea expunerii tonurilor pielii.

Focalizare perfecta

Stiti ca ati obtinut imaginea dorita. Cand redarea este intrerupta, afisajul video al aparatului foto Z 9 poate fi marit, astfel incat sa puteti confirma mai usor focalizarea.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Latenta HDMI redusa

Captati actiunea asa cum o vedeti. Latenta HDMI a fost redusa pentru a diminua semnificativ decalajul dintre actiunea live si imaginea de pe afisajul monitorului.

Cadre statice 8K

Puteti extrage cadre statice de inalta rezolutie din segmentele de film 8K si le puteti salva ca fisiere JPEG individuale.¹⁰ O facilitate ideala daca trebuie sa livrati segmente video si fotografii.

By Akan