Spread the love

Nikon Z50 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 18-140mm F3.5-6.3 VR Negru – Pret 6.499.99 Lei

Descriere
Nikon Z50 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 18-140mm F3.5-6.3 VR Negru

Superba calitate a imaginilor oferite de Nikon Z 50 va fi un avantaj pentru felul in care vedeti lumea. Montura Z de la Nikon este larga si permite senzorului mare in format DX, cu 20,9 MP al aparatului foto sa capteze mai multa lumina in cadru. Mai multa lumina inseamna mai multe detalii. Ziua sau noaptea, culorile din fotografiile si filmele dumneavoastra sunt mai vii. Profunzimea este mai mare. Iar claritatea este spectaculoasa.

Stralucitor cand apune soarele

Fotografiati de voie ziua sau noaptea, gratie sensibilitatilor la lumina automate din intervalul ISO 100–51200 si functiei AF in lumina scazuta. De la scene citadine la ora 3 dimineata, pana la portrete in lumina scazuta, veti capta mai multe detalii in intuneric decat pana acum.

Remarcabil pentru scene cu oameni

Portretele candide tocmai s-au imbunatatit. Functia inteligenta AF detectie ochi focalizeaza automat ochii subiectului, indiferent daca acesta este singur sau se afla in multime. Focalizarea ramane clara chiar daca subiectul se misca.

Intotdeauna discret, niciodata timid

Nikon Z 50 focalizeaza in liniste si are un mod de fotografiere fara sunet. Asadar, cand prietenii va spun sa veniti cu aparatul foto la nunta lor, ii puteti asigura ca veti surprinde momente unice fara sa deranjati.

splash

Fotografiere continua rapida: pana la 11 fps cu focalizare automata (AF) si expunere automata (AE), va permite sa obtineti imagini pe care altii le-ar putea rata.

splash

Performantele cinematografice se obtin simplu cu Nikon Z 50. Puteti sa inregistrati filme 4K/UHD la 30p si segmente de film cu redare incetinita in Full HD. Neavand limitari legate de factorul de decupare, puteti sa profitati de intreaga latime a senzorului mare, in format DX al aparatului foto. De asemenea, puteti sa captati cadre fixe in timp ce filmati si sa creati in aparatul foto secvente de trecere a timpului, la rezolutii 4K.

Toate locurile in care mergeti

Nikon Z 50 este gata sa fotografieze in momentul in care ceva va atrage atentia si este prevazut cu un blit integrat, pentru lumina suplimentara. Corpul are o greutate redusa si este usor de transportat, partile superioara si frontala fiind confectionate dintr-un aliaj rezistent de magneziu.

Din unghiul personal

Monitorul LCD mare, de inalta rezolutie este prevazut cu controale tactile, in stil smartphone si poate fi inclinat in sus sau in jos. Indiferent daca inregistrati imagini video sau faceti autoportrete, „punctele dumneavoastra de vedere” vor arata mai bine ca oricand.

Cu flerul personal

In aparatul foto sunt disponibile 20 de efecte creative pentru fotografii si imagini video, la care puteti sa adaugati propriile note distinctive. Pur si simplu reglati intensitatea atunci cand previzualizati efectul, pentru a va bucura de rezultatele care va reprezinta.

splash

Vizorul electronic (EVF) extrem de clar va permite sa vedeti totul limpede, indiferent daca fotografiati sau filmati. Vizorul electronic poate afisa imagini naturale, similare cu ale unui vizor optic al unui aparat foto DSLR. Sau puteti vizualiza imaginile asa cum vor arata cu setarile aplicate. Vizualizarea ramane cursiva si constanta, chiar si atunci cand actionati zoomul pentru a mari, daca doriti sa confirmati focalizarea.

Conectati-va

Conexiunile Wi-Fi si Bluetooth rapide va permit sa trimiteti fotografii si filme pe orice dispozitiv, pentru stocare sau partajare. Aplicatia SnapBridge de la Nikon faciliteaza partajarea din mers a imaginilor JPEG si a filmelor sau va permite sa fotografiati ori sa inregistrati imagini video de la distanta.

Conectarea cu obiectivele NIKKOR Z si F

Obiective in format DX sunt optimizate pentru montura Z, focalizeaza rapid, silentios si constant, fiind excelente atat pentru imagini video, cat si pentru imagini statice. Daca aveti obiective NIKKOR cu montura F de la aparate foto DSLR, adaptorul pentru montura FTZ va permite sa le utilizati si pe acestea.

Posibilitate de conectare cu accesorii

Indiferent daca doriti sa fotografiati sau sa filmati, o lume de posibilitati va asteapta. Nikon Z 50 se conecteaza perfect la o multime de accesorii de la Nikon, inclusiv dispozitive de control de la distanta al aparatului foto, dispozitive Speedlight pentru modelele DSLR, microfoane si multe altele.

Nikon 18-140mm F3.5-6.3 VR Obiectiv Foto Mirrorless Montura Nikon Z

splash

Cu echilibrul sau perfect intre dimensiune, greutate si rezolutie, NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR este un obiectiv excelent pentru orice situatie. Fotografiati cu unghi larg pentru a capta in detaliu strazi, a interioare, peisaje. Actionati zoomul pana la intervalul de telefotografie medie pentru a incadra portrete pline de caracter sau pana la maximul de 140 mm, pentru fotografii superbe ale reperelor indepartate.

Gasiti unghiuri noi

Zoomul puternic, de 7,8x va permite sa profitati de orice moment, oriunde ati hoinari. Cand nu puteti trece raul, aduceti mai aproape ruinele antice pe care le vedeti in departare. Fiti creativ si faceti experimente cu compresia si cu bokeh-ul in portretele copiilor dumneavoastra cand se joaca.

Fotografiati in conditii de stabilitate

Indiferent daca fotografiati sau filmati, sistemul de reducere a vibratiilor incorporat in obiectiv mentine stabilitatea imaginilor si va permite sa utilizati timpi de expunere cu pana la 5 trepte mai lungi, fara efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto. Bucurati-va de fotografii clare in conditii de lumina estompata si de segmente video extrem de stabile cand filmati cu aparatul foto tinut in mana.

Aventuri locale sau locuri indepartate

Instantanee creative. Filme frumoase. Cantarind doar 315 g, acest obiectiv este pe cat de compact si de usor, pe atat de performant. Este etansat impotriva prafului si picaturilor de apa, astfel incat poate suporta o ploaie usoara in toiul aventurii dumneavoastra.

splash

Oriunde ati merge, orice ati face. Acest performant obiectiv cu zoom capteaza imagini admirabile pline de culoare, profunzime si detalii. Claritatea este remarcabila de la o margine la alta a cadrului, chiar si atunci cand fotografiati de aproape sau la unghiuri largi. Efectul de bokeh este cursiv si catifelat. Focalizarea automata este rapida si lucreaza excelent cu functia AF detectare ochi a aparatului dumneavoastra foto din seria Z, pentru a mentine focalizarea exact acolo unde doriti.

splash

Prietenul dumneavoastra in calatoriile video. Strazi largi din orase. Prim-planuri pe fete indepartate. Detaliile unei sculpturi interesante. Cu acest obiectiv montat pe aparatul foto mirrorless in format DX din seria Z de la Nikon, aveti la dispozitie toate unghiurile atunci cand inregistrati imagini video. Focalizarea este cursiva, precisa si fara sunet, iar punctul de focalizare se mentine chiar si atunci cand actionati zoomul. Modificarile de lumina sunt captate cursiv, pentru segmente de film frumoase, cu aspect natural.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Distanta minima de focalizare

In metropola sau in salbaticie, extraordinara distanta minima de focalizare de doar 0,20 m la distante focale pentru unghi larg va permite sa fotografiati subiecte apropiate pe fundaluri vaste. O distanta minima de focalizare de 0,40 m la zoom maxim va ofera posibilitatea de a incadra portrete fascinante.

Setari la indemana

Pentru imagini video sau statice, personalizati controlul pentru a avea la indemana setarile preferate. Setarile pentru sensibilitatea ISO, diafragma, compensarea expunerii sau focalizarea manuala pot fi atribuite inelului de control zimtat, care se misca lin, silentios si precis.

By Akan