Spread the love

Navomodele Profesionale Plantat la Pescuit Crap – Cel mai bun pret

Navomodele plantat — Atunci cand vrei sa momesti cu precizie un loc de pescuit iar distanta este destul de mare si o lanseta spod sau alte accesorii de nadire iti sunt de ajutor, poti apela cu incredere la o barcuta de nadit. Navomodelele moderne au autonomie ridicata, sunt confectionate din materiale de calitate superioara si rezista cu succes chiar si la socuri.

Cele echipate cu motor brushless se preteaza a fi folosite chiar si pe ape curgatoare, acolo unde curentii ne pot da batai de cap.

Navomodel plantat sau pescuit de precizie

Imaginati-va un pescuit la crap pe un lac cu o latime mai mare de 150 de metri. Nu multi sunt stapani pe tehnica de lansare. Necesita timp si antrenament. Si chiar daca bifezi aceste distante, ramane un pescuit dificil. Daca si crapul raspunde la nada, atunci oboseala se instaleaza rapid. Cosmarul oricarui pescar de crap este pestele care a intrat pe vadul de distanta.

Oboseala aduce cu ea si ratari. Lansari ratate, pesti ratati, monturi lansate in graba care necesita repozitionare. Un adevarat cosmar. Toate aceste situatii neplacute se termina atunci cand pui mana pe o telecomanda. Telecomanda de la barcuta de plantat. E ca si cum ai sterge cu buretele toate situatiile de mai sus.

In afara faptului ca o barcuta de nadit iti “ ia cu mana” oboseala lanseurilor, iti va trimite monturile mult mai departe si mai precis decat vei putea sa o faci prin lansare. De fiecare data, singurul lucru pe care il auzi este motorasul navomodelului de plantat cand va pleca incarcat cu nada si cu monturile. Singurul efort pe care il mai depui este cel vizual atunci cand iti admiri achizitia. Si toate astea de pe un scaun de pescuit comfortabil. Barcuta plantat pentru prezentari discrete

Un alt minus pe care un navomodel pentru plantat il elimina este zgomotul. Cel de la momentul impactului plumbului sau momitorului cu apa in urma lansarii. Crapii nu se mai sperie si raman ancorati pe vad, in asteptarea nadei iesita din cuvele acestor navomodele.

By Akan