Navomodele – Barcute pentru Plantat Momeala pentru Partida ta de Pescuit la Crap

Spread the love

Navomodele – Barcute pentru Plantat Momeala pentru Partida ta de Pescuit la Crap

Navomodelul Navomix Cayman se recomanda pescarilor care îsi doresc un navomodel usor de utilizat si extrem de fiabil, un navomodel cu o autonomie si cu o stabilitate ridicata pe valuri.

Coca navomodelului este din fibra de sticla si asigura un nivel de stabilitate ridicat si o rezistentă puternica la socuri, astfel, riscul de a apărea crăpături este unul redus, iar umezeala nu va cauza probleme. Acest lucru îl face sa fie extrem de usor de transportat si manevrat având o greutate de 5.5 kg.

Materialul din care este construita carcasa este Fibra de sticla!

SISTEM ILUMINARE

Sistemul de lumini este compus din 8 leduri de culori diferite si un far de 3W care vine in ajutorul pescarului atunci când se plantează lângă trestie, stuf. Farul de 3W actionează separat de celelalte leduri disponibile pe navomodel.

Asa ca in cazul in care iti doresti sa pescuiesti pe timp de noapte, sistemul de iluminare te poate ajuta sa faci asta într-un mod mai simplu.

SISTEM CUVARE

Ambele cuve sunt proiectate pe lateralele navomodelului permitând încărcarea nadei cu o singură mana, totodată evitând si riscul încurcări firelor.

Cuvele cu revenire se rotesc > 90° si sunt actionate independent de servomecanisme de forta cu angrenaje metalice de putere. 

Fiecare cuva suporta pana la 1.2 KG nada.

Deoarece sistemul de basculare este actionat independent, beneficiaza de semnalizare luminoasa la bascularea cuvelor, fiind in special de ajutor pe timpul nopti.

TELECOMANDA

Navomodelul este actionat printr-o telecomanda Microzone 2.4GHZ dotata cu 6 canale care nu interfereaza cu alte telecomenzi si are o raza de actiune cuprinsa intre 300-500 metri. Datorita materialului din care este construita carcasa, a fost necesar scoaterea unei mici antene.

MANEVRABILITATE

Propulsia navomodelului se face cu ajutorul motorului 755 fiind foarte economic si permite deplasarea înainte-înapoi cu turatie progresiva de la minim la maxim.

Motorul este comandat de un regulator de turatie cu microprocesor programabil care ajuta la protectia motorului in cazul unei avarii(patrunderea firului la elicee).

Stanga-Dreapta se face cu ajutorul unei carme din alama, care este actionata de un servomecansim puternic, aceasta fiind protejata de un sistem de protectie(antibradis).

AUTONOMIA

Acumulatorul PB-Acid al acestui navomodel are o autonomie cuprinsa intre 5-7 km (in functie de conditiile meteorologice). Dispune de un voltmetru digital care se găseste montat in partea din spate a navomodelului si afisează întotdeauna tensiunea din acumulator, astfel incat veti stii intodeauna tensiunea din acumulatorul barcutei.