Spread the love

Mulinete Prologic Pentru Pescuit la Crap – Pret 162.65 Lei – Pret 691.43 Lei

In conformitate cu tendintele actuale de modernizare a stilurilor de pescuit si dat fiind faptul ca pescuitul la crap a inceput sa ia amploare din ce in ce mai mult, marele producator Prologic completeaza gama de produse si aduce in prim-plan noua mulineta Avenger, o mulineta baitfeeder de crap cu performante superioare, ce va surprinde prin capabilitatile sale si greutatea redusa. Spre deosebire de modelele conventionale, Prologic Avenger este conceputa cu tehnologii superioare, facand fata pana si celor mai solicitante partide.

Date fiind caracteristicile uimitoare pe care le detine si de asemenea si cerintele celor mai pretentiosi pescari pe care le satisface cu brio, Prologic Avenger beneficiaza de o multitudine de tehnologii implementate, la un raport calitate/pret extrem de avantajos. Este confectionata din materiale de calitate, ce dispun de un nivel exceptional de putere si de rezistenta.

Corpul si rotorul mulinetei sunt realizate din grafit, peste care a fost aplicat un tratament ce ii ofera rezistenta impotriva coroziunii, dispune de o rezistenta superioara la socuri si sarcini extreme pastrand in acelasi timp o greutate foarte redusa.

Manivela permite o miscare rotativa de exceptie, iar knob-ul ergonomic din lemn, asigura manevrarea facila a mulinetei. In ceea ce priveste grafitul, acesta a mai fost utilizat in conceperea tamburului de rezerva. Acest material contribuie semnificativ la sporirea rezistentei de care mulineta da dovada.

Comparativ cu modelele precedente din gama producatorului Prologic, nici aceasta mulineta nu se lasa mai prejos, caracteristicile unice de care dispune, impreuna cu tehnologiile de top in ceea ce priveste mecanica acesteia, vor motiva vertiginos pescarii in alegerea acestei mulinete.

By Akan