Mulineta spinning Ballistic LT 1000DXH Daiwa

Spread the love

Mulineta spinning Ballistic LT 1000DXH Daiwa

Modelul Ballistic LT se bazează pe noul concept Light & Tough de la DAIWA. Noile mulinete LT sunt mult mai ușoare și, în același timp, oferă mai multă putere pe recuperare decât modelele anterioare. Dimensiunile corpului bobinei au fost reduse, în timp ce puterea de preluare este chiar îmbunătățită de noua construcție a pinionului. Corpul de Zaion, rezistent la torsiuni, oferă o carcasă sigură pentru pinion și contribuie la greutatea redusă a mulinetei. Sistemul de frânare ATD dezvoltă o forță de tracțiune uniformă, fără rezistență la pornire. Mânerul din aluminiu prelucrat CNC este bine îmbinat cu roata pinionul. MagSealed împiedică pătrunderea apei pe lângă ax – perfect pentru pescuitul maritim – în timp ce unitatea Tough Digigear susține puterea optimă pe recuperare și durabilitatea permanentă.
Forța de tracțiune a fost crescută de noul design – modelele de dimensiuni 2500/3000 dezvoltă o putere de tracțiune maximă de 10 kg, modelele de dimensiuni 4000/6000 permit până la 12 kg, iar modelele mai mici de până la 5 kg.
Mărimea 6000 este livrată cu un buton al mânerului, care este deosebit de util pentru solicitările intense – este ideal pentru jiggingul ușor sau pescuitul la feeder.

Caracteristici:
► LT (Light & Tough)
► Corp ZAION®
► Carcasă MAGSEALED®
► 6 rulmenţi bilă (incl. 1 „CRBB®“)
► Angrenaj prelucrat CNC TOUCH DIGIGEAR®
► Sistem de frânare ATD™
► Infinite Anti-Reverse®
► Aşezare încrucişată a firului Cross Wrap™
► Sistem oscliaţie silenţios
► Tambur Aluminium Air
►Manivelă aluminiu prelucrată CNC
► AIR BAIL®
► Galet Twist Buster® II
Specificatii:
– Tip mulineta: frana frontala- Marime: 1000- Capacitate tambur: 0,20mm / 150 m
– Număr rulmenţi: 6- Raport de recuperare: 6,2:1- Recuperare pe tura manivelă: 77 cm- Greutate: 165 g

Producator: Daiwa

Mulineta spinning Ballistic LT 1000DXH Daiwa