Motosape si Motocultoare pentru Gradina ta

Spread the love

Motosape si Motocultoare pentru Gradina ta

Folosită pentru mărunțirea solului, motosapa este acel utilaj agricol ce își găsește întrebuințarea în activitățile de pregătire a solului în vederea însămânțării sau plantării, întreținerea culturilor, arat, fiind un ajutor neprețuit gospodarului care dorește să practice o agricultură eficientă.

Motosapa se numără printre utilajele agricole indispensabile gospodăriei tale (în cazul în care deții o grădină/suprafață de teren agricol, desigur), grație capacității acesteia de a-ți permite să muncești mai puțin și să câștigi mai mult. Astfel, inspirați de interesul arătat de către clienții noștri în legătură cu utilajele din magazinul nostru care au cea mai mare priză la public, am realizat o listă care sperăm să te ajute și pe tine în decizia de cumpărare a unei motosape.

Ce este un motocultor?

Inainte de a afla care sunt cele mai bune motocultoare profesionale, trebuie sa stii mai intai ce este un motocultor. Un motocultor este o masinarie ce are la baza o transmisie cu un ansamblu in forma de melc, un lant si o cutie de viteza.

In popor, aceste dispozitive mai pot fi gasite si sub forma de motocultivator si pe buna masura, procesele agricole complexe fiindu-i destinate ori de cate ori este solicitat.

Utilitatea unui astfel de motocultor se raporteaza in maruntirea diferitelor tipuri de soluri, mai ales a celor cu o structura dura, lucru pe care un alt utilaj nu il poate face pe timp indelungat, constructia sa si materialele nepermitand acest lucru.

Mai mult decat atat, accesoriile ce pot fi atasate cu ajutorul tijei pot ajuta la pregatirea solului pentru insamantare, bilonare sau presare, lucru care la alte masini din domeniul agricol nu este posibil.

Spre exemplu la o motosapa se pot atasa doar 2-3 accesorii care pot ajuta la astfel de procedee agricole complexe, iar suprafata prelucrata este una semnificativ mai mica.

Motocultorul prezinta un sistem antivibratii care sa nu ne provoace diferite stari sau dureri de cap, cum multi agricultori s-au plans atunci cand se aflau pe camp.

Mai mult decat atat, cele mai bune motocultoare dau posibilitatea tuturor oamenilor pasionati de lucrat pamantul sa faca economie de bani in ceea ce priveste intretinerea si combustibilul, constructia sa tehnica ajutand la un consum redus, iar calitatea combustibilului fereste mecanismul de uzura, functia eco venind si confirmand ca un motocultor poate fi exact prietenul naturii.