Spread the love

Motosapa Media Line, 7 CP, 5.15 kW, 80 cm, Benzina, 2 Viteze, Accesorii Incluse – Pret 1.828.00 Lei

Descriere

Motosapa pe benzina poate fi pozitionata in categoria utilajelor performante, deoarece este echipata cu un motor rezistent (7 CP) si face parte din gama de produse Media Line – importator si distribuitor de scule si echipamente pentru constructii, casa si gradina din Romania. 

Acest model are adancime de lucru: 290 mm, iar latime de lucru: 800 mm, fiind ideala pentru lucrari de intensitate medie si mare. Avand un motor pe benzina, motosapa produce mai putin zgomot si consuma mai putin combustibil decat alte modele. De asemenea datorita rotilor din cauciuc, utilajul se manevreaza destul de usor atunci cand lucrezi pamantul. 
Poate fi utilizata fara probleme, chiar si in conditii meteo nefavotabile. Motosapa vine echipata si cu un plug, ceea ce iti permita sa o folosesti la aratul si prelucarea pamantului.
Specificatii tehnice:

Tip motor: BenzinaPutere (CP): 7Putere (kW): 5.15Latime maxima de lucru (cm): 80Adancime maxima de lucru (cm): 29Accesorii incluse: Plug si roti din cauciucCutie viteze: 2 viteze inainte si 1 inapoiTransmisie: curea si lant.

By Akan