Spread the love

Motosapa 7CP 105cm – Konner & Sohnen – KS-7HP-950A – Pret 3.376.99 Lei

Descriere
Motosapa 7CP, 108cm – Konner & Sohnen – KS-7HP-950A din gama de motosape si motocultoare

Detalii tehnice:

Lăţime de lucru: ≤ 108 cm

Adâncime de lucru: ≤ 31 cm

Motor: KS 240, 7CP, benzina , 212 cmc

Rezervor combustibil: 3.6 l

Rezervor ulei: 0,6 l

Transmisie: curea, lant

Viteze: 2+1 inapoi

Maner reglabil: vertical

Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa: 73/98 dB

Dimensiuni brute (L×l×h): 845×460×660 mm

Greutate neta / bruta: 62 / 71 kg

Motocultoarele pe benzină TM «Könner & Söhnen» cu angrenaj cu curea, capacitate de 7 CP sunt utilizate pentru toate tipurile de sol, de la argilă afânată la argilă uscată.

Sunt utilaje agricole practice, fiabile și multifuncționale pentru îndeplinirea mai multor sarcini: lucrări pe orice tip de sol, plantare culturi, recoltă, mușuroire.

Construcția unică este realizată cu ajutorul tehnologiilor moderne, are dimensiuni compacte și un design elegant.

Motoarele în patru timpi puternice și economice ale motocultoarelor Könner & Söhnen respectă normele ecologice cele mai moderne pentru emisiile de gaz de eșapament (EURO-V).

Motocultoarele sunt folosite la lucrări de lungă durată și oferă o productivitate crescută.

Modelul KS 7HP-950 permite instalarea accesoriilor suplimentare (un element de blocare, un plug dublu, un plug de scos cartofi).

Posibilitate de cumpărare ansamblu complet cu roți agricole pneumatice și o capacitate de trecere ridicată.

MOTOARE PUTERNICE

Motoarele K&S performante și robuste îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv cele mai noi standarde privind emisiile de noxe EURO V. Fiecare motor are propriul număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare.

PORNIRE MANUALĂ

Motorul motocultorului este pornit printr-un sistem de demarare manuală. Trageți pur și simplu de mânerul de pornire manuală și motorul pornește.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control ergonomic vă permite să controlați rapid și să dirijați cu ușurință cultivatorul. Posibilitate de reglare verticală a mânerelor.

PLUGURI FORJATE

Cu plugurile în formă de sabie forjată, motocultorul este potrivit pentru orice tip de sol, atât sol virgin, cât și sol bine gestionat. Acestea sunt prevăzute cu scuturi de protecție.

CALITATE ÎN DETALII

Toate conexiunile și elementele de fixare sunt perfect gândite, proiectate cu o marjă de siguranță pentru o utilizare pe termen lung și confortabilă a motocultorului. Aceste modele sunt echipate cu un ecran de protecție suplimentar pentru a preveni arsurile.

Set de livrare: 32 de lame 2x4x4, roti de transport

By Akan