Motocositoare pentru Gradina ta

Spread the love

Motocositoare pentru Gradina ta


Grillo GF2 este o bară de seceră perfect echilibrată. Motor și P.T.O. sunt poziționate în așa fel încât, datorită gardei la sol obținute, este ideală pentru tăierea pe pante. Centrul de greutate a fost conceput pentru a asigura manevrabilitatea și siguranța în cele mai exigente condiții de lucru. Cele trei trepte de viteză pot fi folosite toate în timpul tunderii. Grillo GF2 este echipat cu un ambreiaj conic activ, un dispozitiv care asigură remarcabil siguranța operatorului. Motorul pe benzină Robin Subaru EX17 OHC, motorul pe benzină Honda GX160 OHV și motorul diesel Lombardini 15LD225 sunt ideale pentru tunderea pe pante.
O gamă largă de bare de tăiere asigură îndeplinirea cerințelor tuturor operatorilor. Gama numeroasă de accesorii atașată prin intermediul unui cuplaj rapid, fac din GF2 o mașină multifuncțională! Bara de tăiere standard este modelul „Tirol” cu o lățime de 115 cm și acțiune cu manivelă. Este ideal pentru tăierea tuturor tipurilor de iarbă și poate fi utilizat în zone rustice, livezi de fructe și iarbă pentru hrana animalelor. Mecanismul manivelei este construit folosind tipuri de oțel premium și este prevăzut cu mameloane pe toate piesele articulate. Dispozitivul de iarbă plutitor este montat pe cauciucuri antivibrații cu un profil special pentru a risipi iarba în cele mai exigente condiții; iarba este tăiată, aruncată la pământ prin acțiunea roților, permițând un control mai ușor atunci când se deplasează înainte. Secțiunile lamei sunt fabricate din oțel special și fixate cu nituri speciale cu lungimea de 6 mm.

Dinții barei de tăiere sunt confecționați dintr-un profil special pentru a asigura o tăiere perfectă și sunt confecționați din oțel special tratat termic. Dispozitivele de tensionare a lamei sunt reglabile, asigurând astfel o potrivire constantă între lamă și dinți.
Bara de tăiere centrală cu lamă dublă de 117 cm, cu acțiunea sa, are un mod de tăiere mulcire și este prevăzută cu două lame care se deplasează în direcție opusă. Această acțiune de tăiere „asemănătoare foarfecelor” reduce considerabil vibrațiile de pe ghidon la tuns, asigurând o tăiere de calitate optimă în toate condițiile. Datorită caracteristicilor sale, bara de tăiere dublă centrală de 117 cm este ideală pentru tăierea în zone rustice, livezi de fructe sau pentru a obține iarbă pentru hrana animalelor. Dispozitivul de iarbă plutitor este montat pe cauciucuri antivibrații cu un profil special pentru a risipi iarba în cele mai exigente condiții; iarba este tăiată, aruncată la pământ prin acțiunea roților, permițând un control mai ușor atunci când se deplasează înainte. Lamele de calitate premium sunt realizate din oțel special tratat termic, iar dispozitivele de întindere ale lamelor dintr-un material flexibil asigură contactul dintre cele două lame.


Bara de tăiere centrală normală de 110 cm are acțiune cu manivelă și cuplare rapidă. Este bara de tăiere specifică pentru tunderea și obținerea de iarbă pentru hrana animalelor. Mecanismul manivelei a fost construit cu tipuri de oțel premium și este prevăzut cu niple de grăsime pe toate piesele articulate. Dispozitivul de iarbă plutitor este montat pe cauciucuri antivibrații cu un profil special pentru a risipi iarba în cele mai exigente condiții; iarba este tăiată, aruncată la pământ prin acțiunea roților, permițând un control mai ușor atunci când se deplasează înainte. Dinții barei de tăiere au un profil special pentru o tăiere perfectă și sunt confecționați din oțel special tratat termic. Dispozitivele de tensionare a lamei sunt reglabile, asigurând un contact constant între lamă și dinți.

Cuplarea rapidă a GF2 permite schimbarea instrumentelor fără a deșuruba vreodată piulița. Prin acționarea unei pârghii practice, deblocați mecanismul de cuplare rapidă, permițându-vă să înlocuiți alte instrumente. Este o procedură ușor de făcut pe care o puteți face fără niciun efort. Distribuția greutății GF 2 a fost concepută pentru a asigura stabilitatea la tunderea pe pante. Pentru a crește și mai mult stabilitatea pe pante, aveți posibilitatea să măriți pista cu până la 24 cm cu extensiile roților. Anvelopele cu profil agricol asigură aderență ridicată, iar ghidonul poate fi reglat lateral. Transmisia mecanică GF2 ’cu roțile dințate într-o baie de ulei sunt situate în interiorul căruciorului din aluminiu presat. Angrenajele acționate de manetă și P.T.O. sunt ușor accesibile. Ambreiajul conic activ acționează acționarea, la ieșirea de la ghidon bara seceră se va opri imediat în timp ce motorul rămâne în funcțiune. Pentru a crește în continuare siguranța operatorului, maneta de acționare este echipată cu un control dublu pentru a evita orice acțiune involuntară. Comanda dublă poate fi activată cu o singură mână.


Cutia de viteze a GF2 are 3 trepte de viteză înainte și 3 de mers înapoi este proiectată pentru a obține viteze optime pentru tundere, adică 1,1, 2,6 și 4,3 km / h, atunci când sunt echipate cu roțile „Tractor” 4.00-8. Pentru o tăiere la nivel, bara de tăiere trebuie să fie liberă să se încline, adaptându-se la denivelările solului. Ghidonul a fost montat pe elemente rezistente la vibrații care amortizează vibrațiile și lateral. Ghidonul este reglabil lateral pentru a lucra mai ușor pe pante și poate fi reglat în înălțime pentru a satisface cerințele utilizatorului. În plus, este reversibil și poate fi coborât pentru a reduce considerabil dimensiunea mașinii. Toate comenzile sunt într-o poziție confortabilă, inclusiv pârghiile de reglare ale ghidonului.

GF2 este echipat fie cu un motor pe benzină Robin Subaru EX17 OHC, cu un motor pe benzină Honda GX160 OHV, fie cu un motor diesel Lombardini 15LD225; toate aceste modele au pornire de retragere și sunt echipate cu cele mai noi inovații tehnice care asigură pornirea ușoară, fiabilitate, emisii reduse, consum redus, performanțe ridicate și vibrații care sunt reduse la minimum. Motoarele Grillo GF2 sunt echipate cu bara spate. Grillo are disponibile instrumente pentru a spori utilitatea GF2, cum ar fi un tăietor rotativ de 50 cm cu frână cu lamă și, pentru iarnă, o lamă orientabilă de zăpadă orientabilă de 100 cm, precum și un aruncător de zăpadă de 60 cm. GF2, ca toate produsele Grillo, a fost proiectat și construit pentru a rezista și a-și păstra ceva timp de mulți ani. Toate componentele, de la cele mai simple la cele mai complexe, au un standard de calitate ridicat. Grillo se potrivește doar cu cele mai bune motoare din lume pe mașinile sale! GF2 a trecut teste foarte stricte pentru a demonstra fiabilitatea sistemului său de acționare, a punctelor de tăiere, a șasiului și a tuturor celorlalte.

GF2 este echipat fie cu un motor pe benzină Robin Subaru EX17 OHC, cu un motor pe benzină Honda GX160 OHV, fie cu un motor diesel Lombardini 15LD225; toate aceste modele au pornire de retragere și sunt echipate cu cele mai noi inovații tehnologice care asigură pornire ușoară, fiabilitate, emisii reduse, consum redus, performanțe ridicate și vibrații care sunt reduse la minimum. Motoarele Grillo GF2 sunt echipate cu bara spate. Grillo are instrumente disponibile pentru a spori utilitatea GF2, cum ar fi un tăietor rotativ de 50 cm cu frână cu lamă și, pentru iarnă, o lamă orientabilă de zăpadă orientabilă de 100 cm, precum și un aruncător de zăpadă de 60 cm. GF2, ca toate produsele Grillo, a fost proiectat și construit pentru a rezista și a-și păstra valoarea timp de mulți ani. Toate componentele, de la cele mai simple la cele mai complexe, au un standard de calitate ridicat. Grillo se potrivește doar cu cele mai bune motoare din lume pe mașinile sale! GF2 a trecut teste foarte stricte pentru a demonstra fiabilitatea sistemului de acționare, a punții de tăiere, a șasiului și a tuturor celorlalte componente. Ghidon, roți dințate, carter, toate sunt construite de Grillo în Italia folosind materiale premium și tehnologie de ultimă oră. Toate acestea pentru a obține o calitate constantă și 100% controlată la nivel înalt. Vopsirea mașinilor Grillo constă dintr-un proces dublu acoperit cu pulbere electrostatică. La început există băile de spălat și prepararea, apoi se aplică un prim strat de protecție împreună cu coacerea în cuptor, se dovedește a fi cea mai bună bază pentru aplicarea finisajului. Al doilea strat format din lac și o coacere suplimentară în cuptor la 190 ° C transmite duritatea și strălucirea caracteristică. Toate GF2 au fost montate cu grijă pentru fiecare detaliu și testate scrupulos de către personal specializat. Inspecția finală înseamnă, de asemenea, mașină cu motor pornit pentru a verifica funcționalitatea. Aceasta este o garanție suplimentară și finală pentru un produs de înaltă calitate. Toate produsele Grillo sunt distribuite și deservite de o rețea larg distribuită de distribuitori Grillo. Piesele de schimb rămân disponibile și după mulți ani.