Mori Profesionale de Cereale si Uruiala si Tehnologia Moraritului

Spread the love

Mori Profesionale de Cereale si Uruiala si Tehnologia Moraritului

Mori electrice de uruiala, de macinat sau maruntit cereale sunt utile pentru orice gospodarie. Achizitioneaza de la Micul Meserias un model potrivit nevoilor tale!

Moara cereale universala GF-0892 – Tocatorresturi vegetale

Moaraelectrica de macinat cereale si furaje cu ciocanele 

Dacasunteti fermier si doriti sa prelucrati furajele simplu si usor in cel maiscurt timp, atunci aceasta moara universala si tocatoare cu ciocane nu trebuiesa lipseasca din curtea dumneavoastra.

Utilizaticu succes acest utilaj profesional pentru macinat orice fel de boabe, dar si catocatoare de resturi vegetale si alimentare, coceni, lucerna, fan, panusi,sasca, crengute copac, etc.

Descrieremoara de macinat cereale si tocator resturi vegetale

Aceastamoara difera de alte produse similare prin faptul ca are instalat un sistem deventilatie superior. In comparatie cu alte mori, ventilatorul acestui sistemconduce curentul in masina crescand cu 30% puterea de iesire.

Un altavantaj major este ca se reduce consumul de energie, iar moara functioneazacontinuu fara sa se blocheze cu produsele ce trebuiesc sfarmate. Faina va curgeusor si cu debit constant prin sita.

Datorita faptuluica aceasta moara vine la pachet cu 4 SITE de marimi diferite veti putea obtine4 tipuri de granulatie pentru faina.

Moara9FP-20C pentru tocat resturi vegetale si faina este confectionata dinmateriale calitate ce ii confera performante superioare, durabilitate si ostructura compacta.

In raportcu dimensiunle reduse, acest tocatorul universal 9FP-20C are o capacitatefoarte mare de productie fiind in acelasi timp foarte usor de curatat siintretinut.