Spread the love

Minipiscina Sanotechnik Palma 190x190xH86 cm Albastru – Pret 32.049.00 Lei

Minipiscina Sanotechnik Palma 190x190xH86 cm albastru
Minipiscina de exterior din gama Sanotechnik, colectia Palma, este realizata din acril termoformat de culoare albastru marmorat, masca este realizata din ABS cu finisaj negru, cadrul este realizat din aluminiu, prezinta 5 locuri pentru hidromasaj, 32 duze cu super jet, de diferite dimensiuni, negre si cromate. Minipiscina prezinta iluminare, radio cu 2 boxe, intrare USB, Bluetooth, Wi-Fi, panou electronic de comanda, incalzitor cu o putere 3 KW, alimentare de 220V, sistem de dezinfectie cu Ozon, 1 pompa de recirculare cu filtru si separator de grasimi si particule,1 pompa de hidromasaj si 2 regulatoare de aer. Puterea maxima instalata este de 5,6kW, iar alimentarea este de 220V sau 380 V.Capacitatea este de 1000 l. Minipiscina este dotata cu scara si capac. Bucurati-va de SPA la Dvs. acasa!

Sanotechnik este o marca 100% romaneasca dedicata exclusiv obiectelor sanitare. Create de romani pentru romani, solutiile de amenajare a bailor sunt personalizate fix pe nevoile, spatiile si functiile cerute de clienti. Designerii si proiectantii autohtoni urmareasc curentele propuse de designerii internationali din domeniu si se aliniaza noilor trenduri.

Sanotechnik pentru baile mici

Este drept ca in Romania au inceput sa se construiasca apartamente mai spatioase, dar foarte multa lume locuieste in apartamente cu camere si bai mici. Sanotechnik le vine in intampinare cu solutii de amenajare a bailor mici prin construirea de cabine de dus modulare cu usi flexate care se deschid in interior.

Cabinelor de dus li se potriveste un panel de dus cu hidromasaj fie el rosu, negru sau cromat. Bateriile de cada sau dus din alama sanitara, cromate sau colorate (negru mat) sunt fiabile si rezistente, asemeni bateriilor pentru lavoare care se gasesc in aceleasi game de culori si stiluri pentru un design unitar.

Sabotechnik da posibilitatea clientului de a-si personaliza cabina de dus, motiv pentru care acesta poate alege dintr-o variata gama de cadite de dus (dreptunghiulare, patrate, semirotunde). Clientul isi poate alege de asemenea atat peretii fixi si laterali, cat si usile de dus potrivite spatiului si stilului.

Sanotechnik pentru baile mari

Nivelul de confort creste exponential si baile au devenit din ce in ce mai mari. Baia nu mai este doar un loc de intimitate, este un loc de relaxare si de expresie al stilului personal.

Sanotechnik propune cabine de dus generoase, moderne, cu paneluri de hidromasaj complexe, palarii de dus care transforma spalatul intr-o experienta zen si rigole de scurgere aproape invizibile. Pentru o relaxare totala, cada de baie freestanding din acril sanitar vine sa completeze viziunea de baie occidentala. Producatorul recomanda asortarea cu o baterie freestandind sau cu montare pe podea pentru un plus de stil si eleganta.

Si daca spatiul va permite, de ce nu ati avea si propria sauna cu infrarosu, complet echipata? Ce poate fi mai placut dupa o zi la serviciu decat relaxarea si detoxifierea intr-o sauna uscata din lemn de brad urmata de un dus racoritor? Beneficiile sunt maxime!

In concluzie, Sanotechnik produce obiecte sanitare pentru orice roman si pentru orice buget.

By Akan