Microsistem Hi-Fi Premium SC-PMX802 cu DAB CD, Bluetooth, USB și Redare în Flux la Inaltă Rezoluție, Panasonic – Pret 3.499.00 Lei

Spread the love

Microsistem Hi-Fi Premium SC-PMX802 cu DAB, CD, Bluetooth, USB și Redare în Flux la Inaltă Rezoluție, Panasonic – Pret 3.499.00 Lei

AUDIO HIFI

Cu o colectie de noi tehnologii, elegantele sisteme audio HI-FI Panasonic ofera un sunet puternic, clar si dinamic.
De asemenea, va permit sa alegeti dintr-o gama larga de surse, pentru a asculta muzica preferata la cel mai inalt nivel!

Sistem de sunet Hi-Fi pentru iubitorii de muzică, cu o mare varietate de servicii de redare în fluxSistemul nostru premium are un amplificator la înaltă rezoluție Technics JENO Engine pentru a reda muzică la înaltă rezoluție de pe USB sau prin Chromecast built-in™ sau AirPlay 2, redând și CD și DAB.

Este dotat cu amplificatorul JENO Engine de la Technics pentru reproducere fidelă a sunetuluiComponentele atent selecționate îți permit să profiți la maximum de sursele audio la înaltă rezoluțieChromecast built-in, AirPlay 2 și Bluetooth® pentru versatilitate wirelessDifuzoare dinamice cu 3 căi, cu tweetere cu calotă din mătase, care ating până la 50 kHzÎmbunătățește CD-uri, fișiere MP3 și Bluetooth® cu funcțiile de remasterizareFuncția simplă de AUX-IN Auto Play permite controlul cu ajutorul telecomenzii televizoruluiH: 114mm, W: 211mm, D: 267mm, Weight: 2.9kg. Dimensiunile boxei sunt L 161 x Î 238 x A 262 mm, iar greutatea este de aproximativ 2,6 kg.

Este dotat cu tehnologie Hi-Fi Technics unică pentru sunet premiumPMX802 are apreciatul amplificator JENO Engine de la specialiștii de produse Hi-Fi Technics. Acesta plasează fără îndoială sistemul în vârful gamei noastre, cu performanță sonoră uimitoare și capacitate audio la înaltă rezoluție. Muzica se redă la nivelul așteptărilor, cu nuanța și emoția pe care și le-au imaginat artiștii.

Panasonic SC-PMX802 Audiophile Hi-Fi Sound System with Wide Variety of Streaming Services