Spread the love

Microsistem Audio High-Res Panasonic SC-PMX90EG-S, 120W, BT, USB-DAC, Lincs D-Amp, Difuzoare 3 cai, Optical-in (Argintiu) – Pret 1.510.99 Lei

Scurta descriere
Sunet clar si dinamic

Sistemul PMX90 produce un sunet frumos, expresiv si dinamic, perfect pentru redarea audio de inalta rezolutie.
Aceasta calitate audio se datoreaza combinatiei dintre designul de difuzor cu 3 cai si tweeterul cu calota din matase capabil sa redea frecvente de pana la 50 kHz.

Sunet natural cu interferente si distorsiuni minime

Bucurati-va de muzica exact asa cum trebuie sa sune, gratie tehnologiei LincsD-Amp. Cea mai recenta versiune inovatoare a acestei tehnologii reuseste sa corecteze probleme precum nesincronizarea si zgomotul produs de sursa de alimentare, care provoaca de regula distorsiuni la redarea muzicii in format digital.

Descatusarea intregului potential al sunetului de inalta rezolutie

Pentru a obtine cea mai buna calitate a sunetului din actualele formate audio de inalta rezolutie, trebuie sa fie utilizate componente de cea mai inalta calitate. Iata de ce Panasonic nu a precupetit niciun efort in gasirea celor mai bune materiale pentru modelul PMX90. Condensatoarele electrolitice din aluminiu de inalta calitate si condensatoarele cu pelicula de poliester metalizat sunt doar doua exemple care subliniaza faptul ca sistemul PMX90 a fost conceput sa faca diferenta cu adevarat in domeniul dispozitivelor Hi-Fi.

Condensatoare electrolitice din aluminiu de cea mai buna calitate pentru sisteme audio

Pudra de mica sintetica este amestecata in hartia electrolitica si sunt utilizate fire din otel cu invelis de cupru pentru conductorii din aceste condensatoare electrolitice din aluminiu pentru sisteme audio. Sunetul rezultat este clar si exact, cu o rezonanta puternica.

Condensatoare cu pelicula de poliester metalizat

Aceste condensatoare cu pelicula sunt concepute special pentru utilizarea in dispozitive audio, cu raspuns in banda de frecventa si caracteristici de temperatura excelente, prin mutilizarea de electrozi cu sedimente metalice.

Sunet bogat din surse de inalta rezolutie

Modelul PMX90 utilizeaza un sistem unic de controler DAC si driver USB pentru a asigura redarea tuturor detaliilor si a diversitatii formatelor audio de inalta rezolutie actuale, cum ar fi DSD, FLAC, WAV si AIFF.

Sunet cu rezonanta bogata

Functia de remasterizare Bluetooth® compenseaza semnalele pierdute din cauza comprimarii datelor la redarea in flux a sunetelor prin Bluetooth®. Aceasta va ofera o redare de inalta calitate a surselor de sunet de la dispozitive cu compatibilitate Bluetooth®, cum ar fi telefoane inteligente si tablete.

Redare automata prin intrarea auxiliara pentru dispozitive audio si de redare in flux

Conectati pur si simplu dispozitivul audio sau de redare in flux, cum ar fi Chromecast Audio, la intrarea auxiliara. Chiar daca sistemul PMX90 este oprit, semnalul de sunet de la dispozitiv este recunoscut, sistemul porneste automat si se reda muzica prin borna auxiliara.

Bucurati-va de o experienta de vizionare a programelor TV cu un sunet cu o calitate semnificativ imbunatatita

Sistemul PMX90 este dotat cu borne de intrare optica, pentru o conexiune facila la televizor. Puteti sa va bucurati de sunet de inalta calitate, care insoteste imaginile de pe ecran.

Design elegant si compact

Pe panoul frontal, pe panoul superior si pe butonul de control al volumului de pe unitatea principala s-a utilizat aluminiu, ceea ce ii confera un aspect simplu, dar de inalta calitate. Carcasa difuzorului este realizata din material lemnos de inalta calitate. Acest design universal de inalta calitate se potriveste cu o gama variata de interioare.

By Akan