Micro Sistem Audio Philips BTB8000/12, Bluetooth, USB, CD/MP3 Player, 150 W (Negru/Argintiu)

Spread the love

Micro Sistem Audio Philips BTB8000/12, Bluetooth, USB, CD/MP3 Player, 150 W (Negru/Argintiu)

Indicatorul de volum (VU) integrat arată nivelul semnalului de intrare Indicatorul de volum (VU) integrat arată nivelul semnalului muzical în fiecare mod sursă. Aceasta îţi permite să verifici dacă semnalul de intrare este prea ridicat sau prea scăzut. Pentru modelele care acceptă surse externe, precum intrare audio sau Bluetooth, poţi regla volumul de pe dispozitive (dacă există) pentru a seta un nivel adecvat al muzicii şi a optimiza calitatea sunetului de la sursă. 

Mod standby Bluetooth permanent activat pentru reconectare uşoară  După ce dispozitivul inteligent a fost conectat o dată, sistemul muzical Philips poate fi activat din modul standby de funcţia Bluetooth a dispozitivului inteligent. Aceasta va activa şi sursa Bluetooth, permiţând transmiterea uşoară şi rapidă a muzicii, în orice moment. 

Încărcare rapidă şi eficientă prin USB pentru dispozitivul inteligent  Portul USB nu este doar pentru redarea muzicii. Sistemul inteligent de gestionare a alimentării USB permite un curent de încărcare de 2 A pentru încărcarea rapidă a dispozitivului inteligent atunci când sistemul muzical este în modul standby.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faci este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio. 

Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate. 

Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă  Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate excepţională a sunetului, clar şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie să memorezi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să cauţi frecvenţele. 

Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW  MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3″)”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio. 

USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, te poţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat. 

Dome tweeter pentru sunet detaliat şi natural Tweeterele Dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea totală a sunetului din boxe. Asigurând un mix armonios de sunete variate nedistorsionate, acestea oferă claritate vocală detaliată şi puritate a tonurilor instrumentale, echilibrând prin urmare sunetul general atunci când sunt utilizate cu o combinaţie de woofere. Controlul frecvenţelor înalte şi joase asigură obţinerea sunetului dorit Frecvenţele înalte (treble) şi cele joase (bass) controlează nivelul sunetelor de înaltă şi joasă frecvenţă ale sistemului audio. Utilizând tastele Sus şi Jos, ascultătorul poate creşte sau descreşte nivelul frecvenţelor înalte sau joase, accentuând sau diminuând aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setările iniţiale. Controlul frecvenţelor înalte şi al basului îţi permite să asculţi muzică aşa cum doreşti.