Spread the love

Mese de Biliard – Pret Avantajos

Mese de Biliard

Masa de biliard reprezinta cea mai eficienta modalitate de a va relaxa ori de a practica sportul de performanta. Dispunem de o gama completa de mese de biliard, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de mese de biliard, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

Mese de Biliard Profesionale din România, ce pot fi instalate atât în locuința personală cât și în hoteluri, pensiuni, pub-uri sau cluburile dedicate acestui minunat sport,

Informații tehnice
Conținut set:

 • 4 tacuri de biliard: 2 tacuri 500 US (145 cm), 2 tacuri 300 US (122 cm și 145 cm).
 • 1 extensie tac cu 1 bridge și 1 prelungitor x.
 • 15 bile de biliard american numerotate, de 57,2 mm diametru (162 g) + 1 bilă albă.
 • 15 bile de biliard englez (roșii și galbene), de 57,2 mm diametru (162 g) + 1 bilă albă.
 • 1 triunghi standard.- 1 suport tacuri.
 • 4 crete (albastru) și 2 suporturi pentru cretă.
 • 1 perie și 1 husă de protecție.
  Dimensiuni
  Masa de biliard BT 700 se vinde demontată, într-un pachet ce măsoară 1,26 cm înălțime, 2,22 cm lungime, 19 cm lățime și 2,55 cm pe diagonală. Setul complet BT 700 cântăreşte 109 kg.
  Masă biliard american BT 700
  Instrucțiuni de montare: * Este nevoie de 2 persoane și în jur de 30 minute.
 1. Montați și asamblați cele 4 picioare ale mesei cu cheia inclusă.
 2. Înșurubați cele 4 picioare ajustabile.
 3. Fixați triunghiul și aranjați bilele.
 4. Întoarceți masa, având grijă să nu sprijiniți picioarele.
  Acum nu vă rămâne decât să jucați! Gata de joc!
  *Manual de instrucțiuni inclus.
  Dimensiuni, greutate şi format
  Setul BT 700 complet cântăreşte 109 kg, dintre care 90 kg masa.Masa are o înălțime de 80 cm, o lungime de 2,14 m și o lățime de 1,18 cm, cu o suprafață de joc de 9,6 x 1,92 m. Înălțimea benzilor este de 37mm și grosimea platformei este de 18mm. Buzunarele mesei au o deschidere de 12 cm și pot conține până la 7 bile.
  Conceperea blatului
  Platforma este formată din compozit din fibră de lemn de densitate medie, denumit, de asemenea, Medium Density Fiberboard (MDF). Aceasta asigură o suprafață de joc ușoară, netedă și rezistentă. Pentru a întări platforma și a o face mai puțin sensibilă la variațiile de temperatură și la umiditate, precum și la sprijiniri succesive în timpul jocului, ne-am inspirat din aeronautică și am adăugat fire metalice sub platformă.
  Fire metalice stringers
  În conceperea aripilor de avion, firele metalice au rolul de a face structura mai rigidă pentru a suporta presiunea și deformațiile. Pe același principiu, am adăugat sub platformă fire metalice și fuzelaje. Acest concept ajută la durabilitatea mesei.
  Avantajul
  Masa de biliard este prevăzută cu repere pe cadru, pentru mai multă precizie. Buzunarele din plasă sunt silențioase. Învelișul este rezistent. Picioarele sunt reglabile și din metal. Colțurile din inox sunt întărite și rotunjite pentru mai multă siguranță. Masa de biliard poartă eticheta FSC (Forest Stewardship Council): garantează că pădurile sunt gestionate într-un mod responsabil și durabil.
  Cu acest kit puteți juca biliard american și englez, dar care sunt diferențele între acestea?
  Se disting 2 tipuri de joc în funcție de bile. Biliardul american este compus din bile pline și numerotate, în timp ce cel englez (numit și blackball) este compus din bile galbene și roșii. Acestea se disting, de asemenea, prin reguli și diverse tehnici.De exemplu, la biliardul american se joacă mai degrabă ,,în atac” pe când la blackball se joacă mai degrabă ,,în defensivă”.
  Ce spațiu de joc este necesar?
  Pentru a juca biliard, este important să vă simțiți confortabil și să aveți suficient spațiu de joc. Pentru a vă ghida, măsurați 1,45m, echivalentul lungimii unui tac de biliard, pe fiecare latură a mesei. 5 cm suplimentari pentru balansul tacului înainte de lovire.
  Aveți nevoie de un spațiu de 21,5 m2 pentru această masă de biliard (adică 514 x 418 cm).
  Câteva recomandări de întreținere
  Echipa noastră vă recomandă să periați masa de biliard după fiecare utilizare. De asemena, puteți folosi și aspiratorul pentru curățare.
  Evitați să o deplasați.
  Aveți grijă la variațiile de temperatură și umiditate.
  Acoperiți masa cu ajutorul unei huse după fiecare utilizare. În final, bilele pot fi curățate cu apă călduță și un strop de detergent de vase și uscate cu un material moale.
  Garanție
  2 ani

By Akan