Spread the love

Masina Preparare Carnati Micul Fermier, Aluminiu, 5.5 kg, Accesorii Incluse – Pret 349.00 Lei

Descriere

Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatarie. Puteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima de 5.5 kg dupa propria dumneavoastra reteta. Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Masina de facut carnati de 5.5kg din aluminiu dur are un design modern, este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut. 

Toate componentele din metal sunt construite special pentru a oferi rezista la presiunea necesara pentru a umple cei mai mici carnati. Puteti face chiar carnat proaspat de la vanat salbatic. 
Masina de facut carnati are specificatiile de utilizare inscriptionate pe cutie, cat si un grafic cu componentele si rolul acestora.
Caracteristici generale:
Material: aluminiu inoxidabil Usor de folosit si curatatAre o capacitate de maxim 5.5 kg. 
Pachetul contine: 
Aparatul pentru carnatiManivela de filet atasabila Accesoriu de prindere pe masaCheita pentru insurubatSoclu pentru palnii6 palnii de diferite dimensiuni: Ø14, Ø18, Ø21, Ø25, Ø29, Ø35 mm. 

Specificatii

MaterialAluminiu
Tip produsMasina de carnati

By Akan