Spread the love

Masina de Tocat Fram, 2000 W, 1.8 kg/min, 3 Site Inox, Functie Reverse, Argintiu – Pret 866.00 Lei

Descriere

Masina de tocat FMG-M2000X este ideala atunci cand vine vorba despre maruntirea carnii, prepararea carnatilor sau a chiftelelor. Motorul DC, puternic de 2000W, de calitate superioara, asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca. Toaca rapid si usor printr-o simpla apasare de buton.

Angrenajul metalic al masinii de tocat asigura performanta ridicata, cu rezultate exceptionale. Iar, pe langa acest apect, vine si cu promisiunea fiabilitatii, prin gradul mic de deteriorare al pieselor din care este construit acesta.
Extrem de eficienta, masina de tocat FMG-M2000X are o capacitate de 1.8kg pe minut si devine un ajutor de nadejde in casa ta.
Cutitul din inox este special gandit pentru o buna maruntire a carnii cu tesut mai dur sau a legumelor tari. Iar, cele 3 site de taiere te ajuta sa toci mai marunt sau mai gros, in functie de preparatul pe care il gatesti. Masina de tocat vine cu o gama de accesorii utile, astfel incat sa te bucuri de o experienta completa in bucatarie, utilizand doar un singur aparat. Toaca peste, carne pentru musaca, perisoare, lasagna sau chiftelute si carnati deliciosi in propria bucatarie.
Functia “Reverse” ajuta in situatiile in care alimentele raman blocate in tubul de alimentare, astfel ca apasand butonul “Rev”, carnea este scoasa din tub, putand dupa aceea sa fie tocata fara alte piedici.
Specificatii tehnice:
Material: metal, aluminiuNumar de site: 3Dimensiuni gauri sita: 3 mm, 5 mm, 8 mmPutere: 2000 WCapacitatea de maruntire: 1.8 kg/minTrepte de viteza: 1Material lame: InoxNivel zgomot: 80 dBAccesoriu pentru carnatiAccesoriu pentru KebbeCuloare: Argintiu.

Specificatii

MaterialMetal
Aluminiu
Putere2000 W
Tip produsMasina de tocat

By Akan