Spread the love

Masina de Tocat Carne Zokura, 2000 W, 2 Viteze, lama Inox, Carcasa Aluminiu, Accesorii Incluse, Argintiu – Pret 838.00 Lei

Descriere

Masina electrica de tocat carne, cu carcasa din aluminiu turnat, marca Zokura. Practica si usor de utilizat, aceasta masina de tocat carne este solutia rapida pentru a transforma orice tip de carne proaspata in delicatese tocate fin.

Aparatul dispune de 3 discuri de tocare interschimbabile, pentru tocat fin (4 mm), grosier (7 mm) si o sita evantai cu forme triunghiulare. Acestea sunt confectionate din otel, iar lama de taiere este confectionata din otel inoxidabil rezistent. Masina de tocat carne dispune de 2 viteze si functie de rotatie inversa.
Masina de tocat carne Zokura vine impreuna cu un accesoriu pentru impingerea carnii, fabricat din plastic, potrivit pentru a diminua riscul accidentarilor in timpul utilizarii. Baza anti-alunecare ii confera stabilitate, pentru o operare in siguranta.
Aparatul vine la pachet cu urmatoarele accesorii:
3 accesorii pentru preparare carnati: Ø12,5 mm, Ø16 mm, Ø20 mm1 accesoriu kibbe Ø33 mm1 capac de protectie din plastic pentru tava de tocat carne.
Specificatii tehnice:
Buton Pornire/Oprire, ReverseCarcasa din aluminiu turnatBaza anti-alunecareDiscuri din otelLama de taiere din otel inoxidabilAngrenaje si ax din metalDispune de 2 viteze si functie de rotatie inversaPutere: 220-240V, 50/60Hz, 2000WCuloare: Argintiu.
Accesorii incluse:
1 disc de tocat 4 mm1 disc de tocat 7 mm1 disc de tocat evantai1 lama de tocat1 dispozitiv de impingere3 accesorii pentru preparare carnati1 accesoriu kibbe1 capac de protectie anti-praf.

Specificatii

MaterialAluminiu
Putere2000 W
Tip produsMasina de tocat

By Akan