Masina de Spalat Vase Incorporabila Bosch SMV88UX36E, 13 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)-Pret 5.599.99 Lei

Spread the love

Masina de Spalat Vase Incorporabila Bosch SMV88UX36E, 13 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)-Pret 5.599.99 Lei

Scurta descriere

Caracteristici cheie:

  • Sistem PerfectDry bazat pe tehnologia Zeolith®: rezultate perfecte de uscare cu flux de aer 3D, chiar si in cazul vaselor din plastic;
  • Programul Silence: cea mai silentioasa modalitate de a folosi masina de spalat vase;
  • Protectie deplina a paharelor datorita suportului GlassSecure: protectie pentru o stralucire de durata si un plus de siguranta pentru paharele de vin;
  • Protectie sigura a sticlei: o valva speciala pastreaza duritatea apei la un nivel optim de echilibru pe intregul ciclul de spalare si clatire a vaselor;
  • GlassSecure Tray: permite spalarea corespunzatoare a paharelor cu picior inalt.

Tehnologie ActiveWaterTehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta. Aceasta tehnologie inovatoare de spalare maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

AquaSensorRezultate perfecte de spalare fara a irosi nicio picatura de apa. AquaSensor: detectarea petelor pentru vase stralucitor de curate. AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. In functie de particulele de alimente, reziduurile de grasime sau de detergent ramase la clatire, procesul de clatire este evaluat pentru a determina daca trebuie continuat.

Programe automate Asigura automat rezultate optime la spalare. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdarire, asigurand cele mai bune rezultate si economisind, in acelasi timp, apa si energie.

DosageAssist asigura rezultate optime datorita dizolvarii eficiente a tabletelor de curatare. DosageAssist asigura rezultate optime de curatare si o spalare mai silentioasa. Detergentul iese din distribuitorul de detergent intr-un sertar special, pe cosul superior, unde este dizolvat complet.

AquaStopProtectie 100% impotriva daunelor cauzate de apa. Furtunul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii care comanda intreruperea alimentarii cu apa imediat ce este detectata o problema. Bosch ofera astfel protectie impotriva daunelor cauzate de apa.

Protectie impotriva accesului copiilorProtectia impotriva accesului copiilor la usa impiedica deschiderea neintentionata a usii in timpul functionarii masinii. Un sistem de protectie impotriva accesului copiilor la usa impiedica deschiderea acesteia si modificarea programului in timpul ciclului de spalare. In acest fel sunt prevenite vatamarile cauzate de aburul fierbinte si eventualele reglaje ale setarilor programului.

GlassSecure TraySuport GlassSecure: pentru spalarea in siguranta a paharelor delicate de vin si sampanie Singurul lucru mai neplacut decat paharele de vin care ocupa un spatiu limitat in masina de spalat vase il reprezinta paharele de vin care ies murdare sau, mai rau, deteriorate. Accesoriul optional GlassSecure pentru pahare cu picior inalt a fost conceput special pentru masinile noastre de spalat vase echipate cu sisteme de cosuri VarioFlex, VarioFlex Plus sau VarioFlex Pro. Suportul permite spalarea corespunzatoare a paharelor cu picior inalt pentru vin si sampanie, mentinandu-le in acelasi timp in mod sigur la locul lor. Suporturile pentru pahare pe care pot fi asezate patru pahare cu picior inalt pot fi introduse cu usurinta in cosul inferior. Acum poti spala paharele tale pretioase oferindu-le un tratament adecvat.

Programarea porniriiProgramul pre-selectat porneste la momentul dorit.Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Aceasta optiune iti permite sa utilizezi masina in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul de spalare ramas.

EcoSilence DriveTMEcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silentios si eficient. Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

Raft pentru pahare Mai multa protectie pentru paharele tale cu raftul pentru pahare.Raftul pentru pahare iti permite sa depozitezi in siguranta paharele, sticlele sau vazele foarte inalte, in sertarul inferior.

FlexTinesFlexTines: face cosul inferior VarioFlexPlus si mai versatil. Suporturile pliabile mobile fac din utilizarea masinii de spalat vase o experienta mai flexibila si mai accesibila. Cosul inferior este prevazut cu noua suporturi pliabile mobile. In plus, fiecare al doilea suport din partea din fata a cosului inferior poate fi pliat cu usurinta in jos. Aceasta permite pozitionarea si curatarea in siguranta, precum si uscarea optima a pana la opt farfurii adanci sau boluri.

Schimbator de calduraSchimbator de caldura: intotdeauna temperatura potrivita pentru ingrijirea optima a vaselor. Masinile de spalat vase cu schimbator de caldura trateaza paharele si portelanul pretioase cu deosebita grija si fara riscuri. Apa este pre-incalzita in rezervorul de clatire pentru a evita orice socuri de temperatura.